Menang Powerbank Original Pineng Dengan Warranty

 Assalamualaikum :)
powerbank original

Menang Powerbank Original Pineng | Siapa pengguna powerbank Pineng? Original ke tak yang korang punya tu? Hehehe tanya ja..

Bukan apa, tanya pasal powerbank Pineng ni sebab hadiah powerbank Pineng LN dah sampai petang tadi. Hasil daripada join Giveaway di instagram anjuran The Faiz Ibrahim Shop. LN sebenarnya baru sahaja beli powerbank Pineng yang PN968 10,000 mAh tapi daripada seller lainlah sebab sebelum tu tak tau kewujudan The Faiz Ibrahim Shop ni*nampak bebeno ketinggalan*.



LN kenal The Faiz Ibrahim Shop pun sebab kawan yang inform. Dari situ start follow IG dan tengok websites dia sebab tercari-cari pineng charger. Tutt2 perasan dia buat GIVEAWAY apalagi terus join atas nama cuba nasib. Lagipun setiap satu komen tu dikira 5sen untuk didermakan kepada yang memerlukan. Jadi tak rugilah kalau join pun yer..

Dan, Alhamdulillah LN diumumkan sebagai pemenang yang pertama memenangi powerbank with warranty 1 year. Yang bestnya sebab kita boleh pilih mana-mana jer powerbank yang kita berkenan. Apalagi, terus LN pilih yang 20,000 mAh kaler gold.

powerbank original

Jadi, sekarang ni LN ada dua powerbank daripada seller yang berlainan. Tak apalah, bolehlah LN buat perbandingan mana yang lagi ok kan kan.

powerbank original

Oh yerr!! Kalau ada yang tercari-cari powerbank Pineng ataupun Xiaomi bolehlah tinggalkan no fon korang kat komen tu..nanti LN whatsapp. Jangan risau, LN tak publishkan komen tu.

Previous
Next Post »

2 reader dah komen

Write reader dah komen
zaza zehra
AUTHOR
Friday, November 21, 2014 delete

amboi bertuah budak ni dpt piwerbank..meh la bg se harijadi kita..ahahah...tahniah2 :D

Reply
avatar
Cik Iman
AUTHOR
Tuesday, December 02, 2014 delete

tahniah :D dapat powerbank tuuu

Reply
avatar