Pertama Kali Cash Out Dengan 8Share

ASSALAMUALAIKUM :)

Pertama Kali Cash Out Dengan 8Share | Setelah tak jemu-jemu share iklan daripada 8share ni, Alhamdulillah ada rezeki untuk cash out. Tak banyak mana pun tapi syukur akan bertambah juga duit dalam akaun bank kan.

Terima kasih kepada yang sudi berminat untuk klik iklan yang LN share. Muahh ciked.



LN request cash out dalam 8 Oktober camtulah. Tertunggu-tunggu jugaklah bila nak diverifykan permintaan cheq tu. Tupp2
baru jer sampai emel dari 8share.



Yeayy dah verify. So now tunggu duit masuk dalam akaun. Dalam 1-2 minggu camtu insyaAllah dah dapat.

Nak jadi macam LN jugak? Baca artikel ini >> Klik<<
Previous
Next Post »