GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE

ASSALAMUALAIKUM :)

giveaway jubah dress cantik

Soalan:Mengapa anda rasa layak menang dress dari Ariescape Shoppe?
Jawapan:  LN rasa layak menang dress dari Ariescape Shoppe sebab LN ni memang sukakan jubah/dress. Banyak dress yg design yang cantik. Kalau nak tahu LN selalu stalk kat IG tengok gambar-gambar dress.. alahaiii tergoda tauu..rasa nak beli nak beli...Lagi satu LN memang dropship jubah/dress tapi itulah, mampu mencuci mata sahaja..sebab hati rasa nak beli tapi fikir balik macam ermm duit cukup-cukup makan jer..yer la kerja pun tak..duk kat  rumah dan promote barang online ajer. Last2 tak beli..Cakap kat dalam hati sabar2 tunggu makan gaji setiap bulan boleh beli..Haaa gituuu! So kalau menang dress dari Ariescape Shoppe ni ohhh pengsan!!!!
Previous
Next Post »

3 reader dah komen

Write reader dah komen
Wednesday, September 24, 2014 delete

hope menang akak baca pun rasa touching kekekekeke

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Wednesday, September 24, 2014 delete

haha akaakkk!blnjee 1 pleaseeee

Reply
avatar