Friday, 4 July 2014

Saya Nak Duit Raya Rm300 Daripada Nile.Com.My

ASSALAMUALAIKUM :)

Saya Nak Duit Raya Rm300 Daripada Nile.Com.My

Korang-korang!! Nile.com.my ada buat contest sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri. RM 300 menanti pemenang bertuah.

Sebelum tu, kepada yang tak tau tu meh nak habaq yang nile.com.my ni merupakan laman web online shopping yang terkenal di Malaysia. LN pasti sebut sahaja nile.com.my ramai yang tahu akan kewujudan laman shopping online ini.


Ok lah, berbalik kepada tujuan asal entri ini ditulis adalah untuk menyertai contest yang dianjurkan oleh nile.com.my. Korang pun join tau!! RM 300 tuh sape tak nak kan!! Dengan RM 300 tu macam-macam dh boleh beli. 

Kalau tanya LN nak buat apa dengan duit RM 300 tuh tentulah LN nak buat belanja untuk raya. Boleh beli baju raya yang dah siap, beli shawl ker, handbag, kasut dan banyak lagilah. Biasalah perempuan tak sah kalau tak melaram di hari raya. EHH!! Tapi tu tak berapa penting. Kalau ada barang yang LN sebutkan tu tak dapat beli LN nak simpan duit tu. SIMPAN itu penting! Mana tau nak guna time kecemasan kan kan? hee

Itu aja la sebab LN nak RM 300 tu. Ada rezeki dapatlah dan kalau takde redha aje. Rezeki ada kat lain la tu..hehe..OK papai :)

TAMAT: 21 Julai 2014

2 comments:

mOoN IzzaN said...

mcm best je.. mcmana nak join ye?

Liniey Nor said...

sy rujuk kat blog syira jer
http://syiralokman.blogspot.com/2014/07/saya-nak-duit-raya-rm300-daripada.html