Saya Nak Duit Raya Rm300 Daripada Nile.Com.My

ASSALAMUALAIKUM :)

Saya Nak Duit Raya Rm300 Daripada Nile.Com.My

Korang-korang!! Nile.com.my ada buat contest sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri. RM 300 menanti pemenang bertuah.

Sebelum tu, kepada yang tak tau tu meh nak habaq yang nile.com.my ni merupakan laman web online shopping yang terkenal di Malaysia. LN pasti sebut sahaja nile.com.my ramai yang tahu akan kewujudan laman shopping online ini.


Ok lah, berbalik kepada tujuan asal entri ini ditulis adalah untuk menyertai contest yang dianjurkan oleh nile.com.my. Korang pun join tau!! RM 300 tuh sape tak nak kan!! Dengan RM 300 tu macam-macam dh boleh beli. 

Kalau tanya LN nak buat apa dengan duit RM 300 tuh tentulah LN nak buat belanja untuk raya. Boleh beli baju raya yang dah siap, beli shawl ker, handbag, kasut dan banyak lagilah. Biasalah perempuan tak sah kalau tak melaram di hari raya. EHH!! Tapi tu tak berapa penting. Kalau ada barang yang LN sebutkan tu tak dapat beli LN nak simpan duit tu. SIMPAN itu penting! Mana tau nak guna time kecemasan kan kan? hee

Itu aja la sebab LN nak RM 300 tu. Ada rezeki dapatlah dan kalau takde redha aje. Rezeki ada kat lain la tu..hehe..OK papai :)

TAMAT: 21 Julai 2014
Previous
Next Post »

2 reader dah komen

Write reader dah komen
mOoN IzzaN
AUTHOR
Friday, July 04, 2014 delete

mcm best je.. mcmana nak join ye?

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Saturday, July 05, 2014 delete

sy rujuk kat blog syira jer
http://syiralokman.blogspot.com/2014/07/saya-nak-duit-raya-rm300-daripada.html

Reply
avatar