Thursday, 19 June 2014

Menang Shawl Embun Beauty House

ASSALAMUALAIKUM :)

Hai korang! Hari ni LN tetiba rajin pulak nak tulis entri. Macam tu lah LN, kalau rajin LN akan update, kalau tak rajin maka bersawang la blog ni. Ikut mood katakan. Boleh cenggitu? Hee

Tapi LN bukan nak membebel panjang pun. Entri yang ditulis ni khusus sebagai penghargaan kepada Embun Beauty House kerana sudi memberi hadiah kepada pemenang-pemenang Giveaway di Facebook tempoh hari.

Disebabkan syarat-syarat yang mudah, LN join ler..Tak fikir nak menang ke apa just cuba nasib. Sebenarnya LN dah lupa join GA ni. Nasib baik
Tengku Butang yang mention nama LN kat status memberitahu yg pengumuman pemenang akan diumumkan pada hari tersebut. Thanks TB :)

Malam tu LN check, Alhamdulillah, menang Wide Shawl Pasley. Terus hantar details kat penganjur dan tak sampai 3 hari hadiah tu dah selamat sampai ke tangan LN. Hehe..

wide shawl pasley
Wide Shawl Pasley
LN dah cuba pakai haritu..Memang selesa dan labuh. Jadi senang la nak lilit-lilit.. Tak gitu? Ok la tu jer nak habaq. Terima kasih sekali lagi kat Embun Beauty House kerana menganjurkan GIVEAWAY tersebut.

Oh ya!! Embun Beauty House ada menganjurkan contest. Contest SNAP n WIN!! Nak tahu syaratnya apa korang boleh baca sendiri di Embun Beauty House ok?

7 comments:

ecah khalili said...

rezeki awak.. =)
sy pon aritu menang tudung bawal dari Embun Beauty House jugak =)

Siti Aisyah said...

tahniah :)

Liniey Nor said...

tahniah tau :)

Liniey Nor said...

thanks :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Alhamdulillah, tahniah. Cantik shawl tu yunk. Jeles! Nak juga

Liniey Nor said...

mmg cntik yunk..haaa join cntest trbaru tu ena..kot2 mng..hee

zaza zehra said...

tahniah lenet.. nak gak..hihihih