Giveaway Cash RM150 MrJocko

ASSALAMUALAIKUM :)

Sudah 4 hari Giveaway ini berlangsung, LN baru berkesempatan nak join. LN luangkan juga sedikit masa nak join GA ni sebab hadiah lumayan beb. RM 50 untuk tiga orang pemenang. Siapa yang tak mahu duit kan? Hehe!!!!!!!!!!!

Apapun, menang atau tidak bukanlah keutamaan, yang penting support rakan blogger yang menganjurkan giveaway ni. Dan yang paling penting syarat-syarat yang simple jadi tak rugi masa pun kalau korang join. Betul tak? Jadi kalau belum join meh la join sebab giveaway ini akan tamat pada 22 JUN 2014. 


Memandangkan syarat-syarat yang dikehendaki telahpun diselesaikan, LN join yer MrJocko.

Klik untuk JOIN

TAMAT: 22 JUN 2014
HADIAH: Wang tunai RM 50x3 pemenang

Previous
Next Post »

2 reader dah komen

Write reader dah komen
Inlove -wanda
AUTHOR
Saturday, June 21, 2014 delete


Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/giveaway-cash-rm150-mrjocko.html (23.6)
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/giveaway-3-1st-anniversary-yana-dean.html (1 JULAI )

Reply
avatar
zaza zehra
AUTHOR
Sunday, June 22, 2014 delete

kalu menang share tau..hihihih

Reply
avatar