Friday, 9 May 2014

Jom Skodeng Angel Love Soldier

ASSALAMUALAIKUM :)

Jom Skodeng Angel Love Soldier | LN nak review blog Siti Hawa Binti Achen. Kenal tak? Kalau blog Angel Love Soldier kenal tak? Kenal kan..Haa Siti Hawa Binti Achen adalah pemilik blog Angel Love Soldier.

Katanya tak kesah nak panggil dia dengan apa-apa nama sekalipun asalkan jangan yang mencarut-carut sudah ea. Gadis ini dilahirkan pada 23/03/1993. Cantik kan tarikh tu ^_^ Apapun, meh tengok gambaran blog Hawa.


review blog
Angel Love Soldier. Adakah kekasih Hawa seorang askar? Mungkin!! Hehe

Blog ini banyak bercerita tentang kehidupan peribadi Hawa. Bab kata Hawa, kehidupannya sebagai seorang anak, kakak, kawan, rumet, student, guru pelatih, warganegara Malaysia dan sebagainya. Haaa gituu!! Jadi, apa yang Hawa rasa patut diceritakan dalam blog, dia akan cerita. Tapi blog ni bukanlah 100% blog peribadi sebab Hawa akan publish entry berkaitan informasi seperti berita terutama pada hari Jumaat.

review blog

Bukan itu sahaja, Hawa juga akan menerima sekiranya ada permintaan untuk review produk. Kalau nak tengok produk apa yang direview oleh Hawa, korang terjah kat sidebar blog tersebut naa.. 

review blog

Haaa, ini maklumat Hawa kalau korang nak beriklan or review produk ker. Rujuk kat bawah ok!

Contact Me 
Email : angellovesoldier@gmail.com
Facebook : Jazz Lover
Wechat : ordinarywawa
Whatsapp : 0143902874
Line : Jazz Lover

No comments: