Zaza Zehra | Si Gadis Printing

ASSALAMUALAIKUM :)

Zaza Zehra | Si Gadis Printing | Yeayyy!! Akhirnya dapat juga review blog Zaza. Maaf sebab lambat review disebabkan mood tiada kerana tajuk artikel yang liat nak keluar bila share kat fecebook. Sekarang pun tak keluar lagi rasanya tapi terpaksa juga update. Kesian blog ni dah lama berhabuk.

Kalau nak tahu Zaza ni kawan blogger yang baru LN kenal. Baru berapa bulan kan Zaza? Walaupun baru kenal Zaza ni peramah orangnya. LN pun tak segan nak bertegur sapa dengan dia. Yer la, kadang-kadang walaupun secara alam maya, LN akan segan dan susah nak bertegur sapa dengan siapa sekalipun tapi bila dah kenal dan sekepala biasanya perkenalan itu akan berterusan seperti perkenalan LN dengan Zaza*ciwah*.

Oppss!! Berhenti melalut. Bukannya LN nak review perkenalan dengan Zaza tapi nak review blog Zaza. Eheee!! Ok jom mulakan!! Sesiapa yang selalu masuk blog Zaza pasti dapat melihat perubahan design blog Zaza apatah lagi warna blog Zaza. Dah berwajah baru tau! Kali ni Zaza pilih background warna pink lembut dan background entri warna putih. LN suka sangat dengan warna lembut-lembut ni sebab takdelah berpinar-pinar mata tu kan. Cakap saja tak guna kan? Meh tengok gambaran blog Zaza sebelum korang terjah live blog.

Review Blog
Haa betul tak LN bagitau? Jadi, jangan takut-takut untuk masuk blog dia sebab takkan sakit mata punya. Menariknya yang LN nak kongsikan Zaza berbakat dalam bidang printing. Betul! Tak tipuu punya!! Katanya dia semakin serius dalam bisnes printing ini. Nampak tak yang LN printscreen tu? Besar gedabak tulisan printing kan! Zaza boleh buat button badge dan keychain, mug, casing phone, t-shirt, cetak jam dengan design dan business card. Ini contoh business card yang Zaza buat.
Review Blog

Cantik tak cantik tak? Mestilah cantik kekekeke.. Header kat blog LN pun Zaza yang design. Memang berpuas hati. terbaikk!! Hah apa lagi..kalau berminat boleh tempah dengan Zaza ea. InsyaAllah, korang pasti akan puas hati dengan hasil kerja Zaza. Zaza juga pernah masuk dalam akhbar utusan Malaysia dan dalam majalah remaja sebanyak dua kali. Tudiaaa!! Retis habaq hang!! Zaza juga ada sediakan tab TIP di mana tab tu menyediakan pelbagai tips. Apa yang LN perasan tips bila putus cinta pun ada.. Nak baca la kejap lagi..hihi.. Tips yang lain korang boleh tengok dan baca sendiri. Pilih yang mana berminat ok? 

Tab SELERA KITA tu Zaza baru letak. Tab tu akan menyediakan pelbagai makanan.. Ada yang disertakan resepi dan ada juga yang diletakkan gambar sahaja macam pizza buatan sendiri tu :( Makk aii..terliuq cheq!!
Yang lain tu korang boleh godek-godek sendiri. KLIK UNTUK KE BLOG ZAZA dan kalau berminat nak tempah apa-apa seperti yang LN bagitau tadi tu boleh PM Zaza DI SINI !



Previous
Next Post »

2 reader dah komen

Write reader dah komen
Monday, March 24, 2014 delete

Design dan servis dari Zaza Iman memang terbaik. Ena sangat berpuas hati dengan namecard ena

Reply
avatar
Monday, March 24, 2014 delete

Cantik la design kad tu, nanti boleh la tempah dengan Zaza :)

Reply
avatar