Sunday, 2 March 2014

Senarai Blog Pagerank Tinggi

ASSALAMUALAIKUM :)

Fuhh!!Akhirnya siap jugak senarai blog yang ada pagerank daripada Google. Sebenarnya LN buat senarai ni untuk memudahkan LN blogwalking ke blog yang berpagerank. Lepas siap buat senarai ni terfikir pulak nak berkongsi dengan pembaca blog LN. Ada ke yang baca blog LN ni?hehe !! Jadi, senarai LN sudah buat. Korang bolehlah blogwalking kat blog yang LN senaraikan ni. Bukan setakat blogwalking, tapi tinggalkan komen sepatah dua. InsyaAllah, ni merupakan cara untuk meningkatkan pagerank blog korang.
 PR1
http://www.terbaek.net/ 
http://ahmadfaizal.com/ 
http://www.faizalfredley.com/ 
http://ejamothman.com/ 
http://aida4eva.blogspot.com/ 
http://bluediamondfaizah.blogspot.com/ 
http://www.ladyainaa.com/
http://www.puterikasih.com/
http://www.ciktasya.com/
http://yuyuatiqa.blogspot.com/
http://miszrockers.blogspot.com/
http://www.hafizmohd.com/

PR2
http://www.broframestone.com/
http://fitrihadi.com/
http://cikamal.com/
http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
http://www.erazfadli.com/
http://www.kakisembang.com/
http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/
http://www.iffahafeefah.com/
http://mamakembar3.blogspot.com/
http://www.bicaramakdara.com/
http://www.qasehdalia.com/
http://www.bakul2011.com/
http://www.mawardiyunus.com/
http://www.mujadafewa.my/
http://www.borakkosong.com/
http://ohsenyum.blogspot.com/ 
http://ctliyana86.blogspot.com/
http://sheda-ucu.blogspot.com/
http://www.duniashida.com/
http://www.kisahemasputih.com/
http://www.nisakay.com/
http://jejariruncing.blogspot.com/
http://www.melastikbintang.com/
http://www.bonikacak.com/
http://lekatlekitgurl.blogspot.com/
http://jukdin.blogspot.com/
http://umikasum.blogspot.com/

PR3
http://cikepal06.blogspot.com/
http://www.lyssasecret.com/
http://www.hasrulhassan.com/
http://www.benashaari.com/ 
http://yatiememories.blogspot.com/
http://denaihati.com/
http://lulu-pages.blogspot.com/ 
http://www.tiffinbiru.com/
http://kupukupukecik.blogspot.com/
http://salam2benua.blogspot.com/
http://miera301.blogspot.com/
http://www.akmaomar.com/
http://honeykoyuki.blogspot.com/
http://inibelogsaya.blogspot.com/
http://irinenadia.blogspot.com/

Haa, sebelum tu nak bagitau yang LN guna extension daripada google chrome untuk mengetahui tinggi mana pagerank blog-blog di atas. Kalau ada yang tersalah maaf la.. Lagi satu semua blog yang LN jumpa hanya sampai pagerank 3. Kalau korang tau blog siapa yang pagerank atas daripada 3 tinggalkan link kat kotak komen ok. Nanti LN update :)

Psttt!! Untunglah siapa yang dapat pergi event Sepetang Bersama Blogger 2014. Hope yang pergi tu have fun k :)

18 comments:

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Nice info, boleh zumal tumpang bw gak :)

Abe Kie said...

salam. blog abe kie dpt PR2 je. syukur sbb masih baru. Kalau boleh nak cecah PR3 dlm masa 2 thn lg.

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Wafi Remli said...

Wah, hebat betul diorang, boleh blogwalking gak nih...

Liniey Nor said...

ye..bw sampai pengsan k :) haha

Liniey Nor said...

untung laa dh berPR..hehe..btw liniey dh msukkan link blog abe kie

Liniey Nor said...

iya..silakan :)

SalamMedia said...

Ramai sungguh kamu follow. Bagusnya!

Nadia Johari said...

blog nad pun tak tau berapa..hahaa

zakira afina said...

info menarik :D mekasehh

Yun Sing said...

Waa.. rajinnya cari :) Toinks ^^ Btw.. jom join GA ini? Saya tag :P
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/03/segmen-rezeki-siapa-by-suana.html

Liniey Nor said...

ada yang blum difollow lg..x sempat..hehe

Liniey Nor said...

sama2 :)

cik amal said...

nak blogwalk.. thanks :)

zaza zehra said...

wah..hebat2 :)


* cepat singgah dtg blog zaza :P haha liniet

Liniey Nor said...

zaza la yg hebat tu..haha

fayreen mizan said...

Assalamualaikum dan salam perkenalan,
tq for the info..

Solehah Shamsuddin said...

Alahai, link blog solehah pn da kt sini jgk ye. Malu solehah, solehah ni bru je. Serba kekurangan.