Senarai Blog Pagerank Tinggi

ASSALAMUALAIKUM :)

Fuhh!!Akhirnya siap jugak senarai blog yang ada pagerank daripada Google. Sebenarnya LN buat senarai ni untuk memudahkan LN blogwalking ke blog yang berpagerank. Lepas siap buat senarai ni terfikir pulak nak berkongsi dengan pembaca blog LN. Ada ke yang baca blog LN ni?hehe !! Jadi, senarai LN sudah buat. Korang bolehlah blogwalking kat blog yang LN senaraikan ni. Bukan setakat blogwalking, tapi tinggalkan komen sepatah dua. InsyaAllah, ni merupakan cara untuk meningkatkan pagerank blog korang.
 PR1
http://www.terbaek.net/ 
http://ahmadfaizal.com/ 
http://www.faizalfredley.com/ 
http://ejamothman.com/ 
http://aida4eva.blogspot.com/ 
http://bluediamondfaizah.blogspot.com/ 
http://www.ladyainaa.com/
http://www.puterikasih.com/
http://www.ciktasya.com/
http://yuyuatiqa.blogspot.com/
http://miszrockers.blogspot.com/
http://www.hafizmohd.com/

PR2
http://www.broframestone.com/
http://fitrihadi.com/
http://cikamal.com/
http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
http://www.erazfadli.com/
http://www.kakisembang.com/
http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/
http://www.iffahafeefah.com/
http://mamakembar3.blogspot.com/
http://www.bicaramakdara.com/
http://www.qasehdalia.com/
http://www.bakul2011.com/
http://www.mawardiyunus.com/
http://www.mujadafewa.my/
http://www.borakkosong.com/
http://ohsenyum.blogspot.com/ 
http://ctliyana86.blogspot.com/
http://sheda-ucu.blogspot.com/
http://www.duniashida.com/
http://www.kisahemasputih.com/
http://www.nisakay.com/
http://jejariruncing.blogspot.com/
http://www.melastikbintang.com/
http://www.bonikacak.com/
http://lekatlekitgurl.blogspot.com/
http://jukdin.blogspot.com/
http://umikasum.blogspot.com/

PR3
http://cikepal06.blogspot.com/
http://www.lyssasecret.com/
http://www.hasrulhassan.com/
http://www.benashaari.com/ 
http://yatiememories.blogspot.com/
http://denaihati.com/
http://lulu-pages.blogspot.com/ 
http://www.tiffinbiru.com/
http://kupukupukecik.blogspot.com/
http://salam2benua.blogspot.com/
http://miera301.blogspot.com/
http://www.akmaomar.com/
http://honeykoyuki.blogspot.com/
http://inibelogsaya.blogspot.com/
http://irinenadia.blogspot.com/

Haa, sebelum tu nak bagitau yang LN guna extension daripada google chrome untuk mengetahui tinggi mana pagerank blog-blog di atas. Kalau ada yang tersalah maaf la.. Lagi satu semua blog yang LN jumpa hanya sampai pagerank 3. Kalau korang tau blog siapa yang pagerank atas daripada 3 tinggalkan link kat kotak komen ok. Nanti LN update :)

Psttt!! Untunglah siapa yang dapat pergi event Sepetang Bersama Blogger 2014. Hope yang pergi tu have fun k :)
Previous
Next Post »

18 reader dah komen

Write reader dah komen
Sunday, March 02, 2014 delete

Nice info, boleh zumal tumpang bw gak :)

Reply
avatar
Abe Kie
AUTHOR
Sunday, March 02, 2014 delete

salam. blog abe kie dpt PR2 je. syukur sbb masih baru. Kalau boleh nak cecah PR3 dlm masa 2 thn lg.

Reply
avatar
Wafi Remli
AUTHOR
Sunday, March 02, 2014 delete

Wah, hebat betul diorang, boleh blogwalking gak nih...

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Sunday, March 02, 2014 delete

ye..bw sampai pengsan k :) haha

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Sunday, March 02, 2014 delete

untung laa dh berPR..hehe..btw liniey dh msukkan link blog abe kie

Reply
avatar
SalamMedia
AUTHOR
Sunday, March 02, 2014 delete

Ramai sungguh kamu follow. Bagusnya!

Reply
avatar
Nadia Johari
AUTHOR
Sunday, March 02, 2014 delete

blog nad pun tak tau berapa..hahaa

Reply
avatar
zakira afina
AUTHOR
Sunday, March 02, 2014 delete

info menarik :D mekasehh

Reply
avatar
Yun Sing
AUTHOR
Monday, March 03, 2014 delete

Waa.. rajinnya cari :) Toinks ^^ Btw.. jom join GA ini? Saya tag :P
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/03/segmen-rezeki-siapa-by-suana.html

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Monday, March 03, 2014 delete

ada yang blum difollow lg..x sempat..hehe

Reply
avatar
cik amal
AUTHOR
Monday, March 03, 2014 delete

nak blogwalk.. thanks :)

Reply
avatar
zaza zehra
AUTHOR
Monday, March 03, 2014 delete

wah..hebat2 :)


* cepat singgah dtg blog zaza :P haha liniet

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Monday, March 03, 2014 delete

zaza la yg hebat tu..haha

Reply
avatar
fayreen mizan
AUTHOR
Tuesday, March 04, 2014 delete

Assalamualaikum dan salam perkenalan,
tq for the info..

Reply
avatar
Monday, May 05, 2014 delete

Alahai, link blog solehah pn da kt sini jgk ye. Malu solehah, solehah ni bru je. Serba kekurangan.

Reply
avatar