Saturday, 1 March 2014

#ReviewBlog: Siapa Gadis Hijabista Itu?

ASSALAMUALAIKUM :)

Hai korang! Sihat tak? Tak sihat cepat-cepat makan ubat naa.. jangan tangguh-tangguh nanti melarat. Pesanan ikhlas daripada Liniey Nor :) Eh, lari tajuk pulak.. Ni entri review bukan entri kesihatan tapi apalah salah pesan berpesan sesama kita.. Tak gitu? Hehe!! Ok la, tanpa membuang masa blog yang LN nak review ni merupakan sekuntum bunga. Bunga yang bukan orang sembarangan boleh petik tau! Bunga ini namanya Amirah. Cantik nama. Meh tengok gambar blognya sebelum korang terjah live blog dia.

Review Blog


Selepas godek-godek blog ni, pemilik blog ini ada menyediakan beberapa tutorial.. Tak banyak sangat.. Mungkin baru berjinak-jinak membuat tutorial. Teruskan buat tutorial ea. Supaya dapat membantu blogger lain terutama yg baru nak berjinak dalam dunia blog. Tutorial memang amat diperlukan walaupun tutorial yang simple. Antara tutorial yang ada ialah Tutorial Cara Letak SEO/ Up Traffic Blog. Nak tahu macam mana korang boleh godek-godek di blog dia.

Selain itu, korang boleh dapatkan freebies kat sana. Buat masa ini ada satu sahaja freebies. Yang lain-lain coming soon katanya.hehe! Haaa! Yang paling menarik, pemilik blog ni menyediakan ruang tempahan. Jadi kalau korang rasa nak suruh edit blog ke, buat header ke, tukar background ke korang boleh la tempah kat Amirah ni tau. Banyak lagi yang Amirah boleh buat.. Korang klik jer kat tab TEMPAHAN. Soal harga? Jangan risau..murah-murah jer..Ada yang boleh dirunding..hehe

Ok la, ni link blog Amirah --> http://akugadishijabista.blogspot.com, gadis yang LN tertanya-tanya siapa gadis hijabista itu.. Tapi LN dah tau. Jadi, kalau nak tau juga pergi masuk blog dia dan klik tab FACEBOOK ok ! Eh, jangan lupa follow blog tu eh.. LN pun dah follow..Follow blog LN sekali kalau tak follow lagi..Muaahaha!! 
KLIK UNTUK KE TAB REVIEW BY LINIEY NOR

7 comments:

Wafi Remli said...

Oh, macam tu...hehe

Nadia Johari said...

cantik je blog die..terjah ler

Liniey Nor said...

terjah nad jgn x terjah..hehe

Amirah Nuraisyah said...

hehe thanks for reviewing my blog dear...sukaaa :'D

zaza zehra said...

ok..lepas ni sila review blog baru zaza.hahahahaha :P

Liniey Nor said...

most welcome :3

Liniey Nor said...

ok jaja..no hal :v