Wednesday, 5 March 2014

#ReviewBlog: Jom Skodeng Hana

ASSALAMUALAIKUM :)

Masuk ni dah 5 blog yang LN review.. Blog yang LN nak review ni dia pm kat facebook untuk review blognya. Terharu cheq!! Lagi-lagi bila masuk blog ni disambut dengan taburan kelopak bunga. Wah!Romantik gitu!!!!Opss!!Melalut pulak..XD!Meh tengok blog yang LN maksudkan.

Review Blog

Tengok gambar dulu naa.. Nanti LN bagi link blog. Haaa! Warna ungu muda..suka-suka! Godek-godek blog ni baru tau yang pemilik blog ni baru sahaja berumur 18 tahun. Tengah menunggu result SPM. Nama? Katanya boleh panggil Hana ataupun Fiesya. Godek punya godek lagi..oo orang Pahang rupanya. Overall blog ni agak simple. LN pun tak tahu nak review apa.hehe!

Haaa.. Kalau nak tahu Hana ni baru menyambut hari lahirnya yang ke-18 (3/314).  Selamat hari lahir ye Hana. Nak wish juga walaupun dah terlewat 2 hari.huhu

Hah korang! Dah baca tu pandai-pandai la skodeng blog Hana eaa.. Klik sini! Jangan lupa follow blog tu. Nak berangan pun boleh sebab ada kelopak bunga yang berguguran..heee

6 comments:

zaza zehra said...

boleh terjah... ^__^ dan selamat hari jadi juga tuk dia.. :)

Liniey Nor said...

terjah jangan x terjah :v

Suria Lekatlekitgurl said...

dari blog pun boleh teka adik2 lagi ni. kalau kakak2 macam akak ni tengok la Blog.. kontang jer :D

Liniey Nor said...

ahaa..xpe..sesuikan blog dengan umuq..kekekekek

Wan Nursyahirah said...

muda lagi ye adik..blog meriahh. :D

nord said...

meriah betul!!!