Wednesday, 5 March 2014

Bila Liniey Nor Berdomain

ASSALAMUALAIKUM :)


Eheee... Secara rasminya pada tanggal 2/03/2014 url blog ini daripada iamliniey.blogspot.com telah bertukar kepada www.linieynor.com. Secara tepatnya blog ini telah menggunakan domain sendiri. Entri pertama selepas berdomain adalah entri ini >> Klik sini << Harap sangat ada tuah bila dah berdomain ni, masyukk dalam dunia blogging. Aamiin. 

Apa-apa pun, banyak lagi yang LN perlu perbaiki. Contohnya design blog yang bersesuaian, make up kan blog. Eh korang dah baca entri ini? Blog LN direview. Kalau nak tahu siapa yang review klik la.. Banyak juga yang dia komen pasal blog ni.. It's ok! Mana yang LN rasa patut diperbaiki LN akan buat ye awak. Hehe..

Haa! Lagi satu ada LN nak buat header baru untuk blog ni.. Yelaa, kan dah bertukar domain. Kena la buat yang baru. Tapi LN tak pandai bab-bab ni. Ada sesiapa nak tolong buat ke? For free :p haha.. Kalau sudi buat bagitau la :)

Lupa pulak nak share kat mana beli domain ni.. LN beli domain ni kat Netkl. Kalau rasa nak berdomain jugak haa boleh laa daftar sini >> Register Domain <<

14 comments:

Aswan Azmy said...

berapa kena bayar kalau buat domain sendiri?

Suria Lekatlekitgurl said...

akak ni tak tau bila nak ber dot com. tak confident lagi.. kekekeke... apapun gud luck utk liniey.. selamat ber dot com yer

Liniey Nor said...

Blog akak tu dh ada potensi utk berdomain..caya la liniey ckp (y)

zaza zehra said...

amboi2...dh tukar..maju kedepan :)

hafizmd said...

As salam.

Selamat berdomain dot com. Moga semakin sukses =)

Salam kenal drp saya.

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wah, makin maju dah... Good luck :)

Liniey Nor said...

of coz..nk ikut jaja..hehe

Liniey Nor said...

wslm..

Terima kasih awak..

Salam knl jgk..nanti saya terjah awk :)

Liniey Nor said...

terima kasih :)

puteri kasih said...

Tahniah dear...lepas ni mesti LN makin bersemangat berblog :)

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

tahniah kerana telah berdomain .com

Liniey Nor said...

insyaAllah akak..moga diri ni x mudah mengeluh :)

Liniey Nor said...

thanks faizal :)

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

terima kasih bertandang ke blog syukurnya sihat