Bila Liniey Nor Berdomain

ASSALAMUALAIKUM :)


Eheee... Secara rasminya pada tanggal 2/03/2014 url blog ini daripada iamliniey.blogspot.com telah bertukar kepada www.linieynor.com. Secara tepatnya blog ini telah menggunakan domain sendiri. Entri pertama selepas berdomain adalah entri ini >> Klik sini << Harap sangat ada tuah bila dah berdomain ni, masyukk dalam dunia blogging. Aamiin. 

Apa-apa pun, banyak lagi yang LN perlu perbaiki. Contohnya design blog yang bersesuaian, make up kan blog. Eh korang dah baca entri ini? Blog LN direview. Kalau nak tahu siapa yang review klik la.. Banyak juga yang dia komen pasal blog ni.. It's ok! Mana yang LN rasa patut diperbaiki LN akan buat ye awak. Hehe..

Haa! Lagi satu ada LN nak buat header baru untuk blog ni.. Yelaa, kan dah bertukar domain. Kena la buat yang baru. Tapi LN tak pandai bab-bab ni. Ada sesiapa nak tolong buat ke? For free :p haha.. Kalau sudi buat bagitau la :)

Lupa pulak nak share kat mana beli domain ni.. LN beli domain ni kat Netkl. Kalau rasa nak berdomain jugak haa boleh laa daftar sini >> Register Domain <<
Previous
Next Post »

14 reader dah komen

Write reader dah komen
Aswan Azmy
AUTHOR
Wednesday, March 05, 2014 delete

berapa kena bayar kalau buat domain sendiri?

Reply
avatar
Wednesday, March 05, 2014 delete

akak ni tak tau bila nak ber dot com. tak confident lagi.. kekekeke... apapun gud luck utk liniey.. selamat ber dot com yer

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Wednesday, March 05, 2014 delete

Blog akak tu dh ada potensi utk berdomain..caya la liniey ckp (y)

Reply
avatar
zaza zehra
AUTHOR
Wednesday, March 05, 2014 delete

amboi2...dh tukar..maju kedepan :)

Reply
avatar
hafizmd
AUTHOR
Wednesday, March 05, 2014 delete

As salam.

Selamat berdomain dot com. Moga semakin sukses =)

Salam kenal drp saya.

Reply
avatar
Wednesday, March 05, 2014 delete

Wah, makin maju dah... Good luck :)

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Wednesday, March 05, 2014 delete

of coz..nk ikut jaja..hehe

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Wednesday, March 05, 2014 delete

wslm..

Terima kasih awak..

Salam knl jgk..nanti saya terjah awk :)

Reply
avatar
puteri kasih
AUTHOR
Thursday, March 06, 2014 delete

Tahniah dear...lepas ni mesti LN makin bersemangat berblog :)

Reply
avatar
Thursday, March 06, 2014 delete

tahniah kerana telah berdomain .com

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Thursday, March 06, 2014 delete

insyaAllah akak..moga diri ni x mudah mengeluh :)

Reply
avatar
Friday, March 07, 2014 delete

terima kasih bertandang ke blog syukurnya sihat

Reply
avatar