Rujuk Kembali Dengan Nuffnang

ASSALAMUALAIKUM :)

Rujuk Kembali Dengan Nuffnang | Wah boleh tahan tajuk!! Haha..Yela, sebab LN dah ceraikan Nuffnang sebelum ni, sebelum cerai LN berdua dulu dengan Nuffnang. Haha!! So bila pasang iklan Nuffnang balik, rujuk la jawabnya. Mesti tertanya-tanya kenapa LN rujuk balik dengan Nuffnang kan kan?

Jawapannya LN nak bagi peluang kedua kat Nuffnang.. Ciwahh!! Yela, disebabkan LN bengang dengan iklan H12 Media tu yang duk tayang iklan annoying, LN gantikan dengan iklan Nuffnang. LN dah buang separuh iklan H12 Media tu. Cuma tinggal dua tiga ketul lagi..kalau iklan annoying tu berpanjangan terpaksa la buang.

LN buang iklan nuffnang sebelum ni pun bersebab. Disebabkan sepanjang setahun lebih pasang iklan Nuffnang tak pernah dapat cash out. Cuba tengok gambar di bawah ni!

Nuffnang

Cuba bayangkan, kalau setahun lebih pasang tapi hanya dapat setakat ni jer mana tak bengang? Yang ni masa status Glitterati. Tapi sekarang kalau korang perasan ada iklan H12 Media dan Komli kan. Jadinya Non-Glitterati la kan..Kalau yang Glitterati pun setakat tu yang dapat apatah lagi yang Non-Glitterati. Bukan LN nak kata Nuffnang ni penipu tapi takpe la, mungkin aritu bukan rezeki LN dengan Nuffnang. Esok lusa hanya Allah yang tahu. So, peluang kedua telah diberi. Kalau ada rezeki bersama Nuffnang insyaAllah dapatlah LN cash out tapi kalau tiada jugak, jika itu takdirku, LN redha. Kadang-kadang cemburu jugak tengok rakan blogger yang lain dapat cash out daripada Nuffnang..huhu


P/S: Adess!Link rosak pun tak buang lagi..tak sempat. Link rosak ni tak elok untuk blog tau. Klik sini untuk info lanjut!
Previous
Next Post »

2 reader dah komen

Write reader dah komen
Nur syarifah
AUTHOR
Monday, February 24, 2014 delete

Salam ziarah.insyaah ade rezki tu..klu tak sekarang tgu liniey da kwwen kowt bru ade ..hihi..paasll link tu memang penat kn nk remove ...atoi

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Monday, February 24, 2014 delete

Haha kalo nk tgu kawen lmbat la lg..berjanggut dlu laa kalo gtu..wkkwkww

Reply
avatar