Sunday, 23 February 2014

#BlogReview : Syira Lokman

ASSALAMUALAIKUM :)

Sebenarnya LN tengah rajin nak review blog korang. LN ada update kat fanpages suruh blogger tinggalkan link blog untuk direview oleh LN. Ada la dua tiga orang yang sudi blognya direview oleh LN..hehe!! Boleh lagi tinggalkan link kalau nak direview. PM tau :)

Blog kedua yang menjadi mangsa review LN ialah blog Syira Lokman. Kalau sebelum ni LN review blog gadis Kelate, ni haa nak review pula si gadis cantik asal dari Perak ni. Umurnya muda lagi. Dalam 20 ke 21 tahun. Kalau salah tolong betulkan ea Syira.hehe

Bila buka blog Syira ni, hah ambik kau!! Warna merah jambu je nampak. Nampak sangat peminat merah jambu. Bab design blog, ok! Simple tapi cantik. Yang pastinya kemas! Tu paling penting tau. Followers pun Syira letak bahagian atas. Nampaknya followers didahulukan, entri diutamakan. Hah gituu!! Cakap sahaja tak guna..jom tengok gambar blognya dulu. Tadaaaaa!!!


Review Blog

Tu diaaa!! Followers dah bertingkek-tingkek.. Lepas selongkar blog Syira ni nampaknya dia mula blogging awal Januari 2011. Sudah 3 tahun usia blog ni. Yang menariknya blog ni pernah masuk majalah Remaja pada 15 Januari 2014. Wah baru lagi tu!!Blog LN tak cantik. Tak layak masuk mana-mana majalah :( Ecehh buat drama la pulak..heee

Ok la..mesti korang mengantuk duk baca entri yang LN tulis ni. Jadi cepat pergi skodeng live blog Syira Lokman >> Klik sini << Biar segar sikit biji mata tu tengok blog Syira. Lagi satu, boleh tengok sendiri rupa tuan punya blog tengah posing..hik3 Eh, jangan lupa follow pula ea :)


Pstt!!Nak mulakan perniagaan online tapi tak tahu caranya?Rujuk sini >> KLIK <<

8 comments:

sYiRa LoKMaN said...

waa..thanks awakk :) syira bulan 5 ni masuk la 20..hehee

Liniey Nor said...

wah sebaya rupanya kita..hihi

Zara Nurhaidah said...

blog syira antara blog yg zara xmissed pegii.. ada sja quotes yg menarik ntuk d kongsi bsma.. ^^

Liniey Nor said...

wah kalo syira tau mst happy ni ^^

Amir Khalis said...

blog syira comel ada bunga besar

Wafi Remli said...

Singgah sini daripada blog Syira!

Liniey Nor said...

amboi!suka bunga la tu..kikikiki

Liniey Nor said...

tq ^^