Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan


Syarat-syaratnya:


  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

Pstt!
Previous
Next Post »

22 reader dah komen

Write reader dah komen
Monday, January 13, 2014 delete

datang singgah dari segmen yang sama.
follow done.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Reply
avatar
Dhiah
AUTHOR
Tuesday, January 14, 2014 delete

done follow..followback please from

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

dan jangan lupa join sekali

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

Reply
avatar
Budu Bilis
AUTHOR
Tuesday, January 14, 2014 delete

Singgah jelajah dari segmen yang sama :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Reply
avatar
Ummialyaanas
AUTHOR
Wednesday, January 15, 2014 delete

salam kenal2..
singgah tinggal jejak dr segmen yg sama ^_^

http://ummialyaanas.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Reply
avatar
Tuesday, January 21, 2014 delete

singgah dari segmen yang sama

http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Reply
avatar
Wednesday, January 22, 2014 delete

Follow dari segmen yang sama, jemput datang site kita pulak yea :)

Reply
avatar
Hana Jalil
AUTHOR
Thursday, January 23, 2014 delete

singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Reply
avatar
HAJAR
AUTHOR
Thursday, January 23, 2014 delete

Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Reply
avatar
sha dhira
AUTHOR
Thursday, January 23, 2014 delete

datang blogwalking dan follow #714 dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Reply
avatar
Monday, January 27, 2014 delete

Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

Reply
avatar
Monday, February 03, 2014 delete

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Reply
avatar
NASZ
AUTHOR
Monday, February 03, 2014 delete

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Reply
avatar