Pageview Blog Meningkat Dengan Mendadak

Assalamualaikum :)

Sebenarnya aku rasa teruja sangat..sebab tu update entri pasal ni..Yela..bila blog mula cecah pageview melebihi 1K mana tak terujanya. Pageview untuk tarikh 15/01/2014 meningkat mendadak dari sebelum ni..sebelum ni kurang 500 pv..tak pernah lebih walaupun aku ping entri sana sini.

Bukti pv blog melebihi 1k
Pageview blog
Bukti pv blog kurang 500pv
pageview blog
Mungkin pada korang 1k..eleh..setakat 1k!!korang dapat lebih lagi daripada tu kan..ye sebab blog korang famous..ramai yang terjah..tak macam blog aku..apa la yang pada dalam blog aku.so bila dapat setakat ni
pun aku excited dan yang paling penting menambahkan semangat aku untuk blogging. Tak aku nafikan dengan meletakkan SITEMAP menyumbang peningkatan pv blog aku.Aku baru je letak sitemap (all post) ni dalam empat lima hari lepas setelah melihat tutorial JiwaRosak. Kalau korang nak cuba boleh rujuk link bawah sekali di sitemap aku.

Aku pun sebenarnya dalam proses promote balik blog aku selepas kurang aktif pada tahun 2013..Lepas stpm aritu baru aku aktif balik.Sebab tu aku banyak join GA, contest ataupun segmen. Diharapkan pv blog aku makin meningkat dan terus meningkat .

search keyword
Keyword persahabatan agak hot dalam entri aku ^^

Ok laa..saje jer nak share!Bukan nak menunjuk ke apa tau..Papai :)

                                                                                                            
Pstttt!!Jemput join GIVEAWAY ini!!

Previous
Next Post »

19 reader dah komen

Write reader dah komen
Anis Amira
AUTHOR
Thursday, January 16, 2014 delete

congrats . :D waa kena letak sitemap jugak lah gini . hehe :D

Reply
avatar
Thursday, January 16, 2014 delete

share la sikit dengan bro he..23x

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Thursday, January 16, 2014 delete

cuba laa letak..tak dapat banyak sikit pn jadi..hehe

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Thursday, January 16, 2014 delete

ala bro dah dapat banyak..beribu-ribu sehari agaknya..heeee

Reply
avatar
PORUMAN
AUTHOR
Thursday, January 16, 2014 delete

teruskan aktif... sia2 berblog kalau x konsisten.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Thursday, January 16, 2014 delete

Top traffic sources from www.vampirestat.com..

kalau audiences tu datang dari referrer vampirestat atau adsensewatchdog maknanya korang kena hati-hati. Jangan simply click pada URL tersebut, sebab link tu akan bawa blog korang pergi kat very bad site..

Vampirestat dan adsensewatchdog ni adalah auto spammer system yang akan hantar sekumpulan traffic pada sesebuah blog. Bila korang klik link tu bersedialah untuk backup contents blog korang sebab blog kita mungkin dah tak selamat lagi. Masa tu blog kita da jadi platform untuk meningkatkan ranking website tersebut.

Kesan buruknya adalah ranking website Google akan jatuh dan ranking blog kita juga akan jatuh dan susah nak jumpa dalam Google Search Engine..

senang cakap vampirestat tu bukan manusia.. ia spammer so mcm takde makne pageview bnyk..

sekadar berkongsi :)

Reply
avatar
Iola
AUTHOR
Thursday, January 16, 2014 delete

wa..best nya ^^ tahniah

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Thursday, January 16, 2014 delete

aah dulu penah klik vampirestat punya...tp msa klik xtau lg psl tu..lps tu baru tauu..dh try ccleaner..still ada...:(

Reply
avatar
Perling Putih
AUTHOR
Thursday, January 16, 2014 delete

Tahniah...moga terus maju

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Thursday, January 16, 2014 delete

buat tak tahu je.. nnti lama2 dia kurang :)

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Thursday, January 16, 2014 delete

oh yeke..lega rasa..tq :)

Reply
avatar
ikaa
AUTHOR
Thursday, January 16, 2014 delete

perhh terbaik lah lini...gud luck ye..tingkatkan lagi usaha...jgn berhenti berblogging

Reply
avatar
Friday, January 17, 2014 delete

wah saya pun baru nak bergiat aktif

Reply
avatar