Jom Daftar WhoHAA.com!!

Assalamualaikum :)

Baru jer godek-godek email sat tadi..Terima email daripada pihak WhoHAA.com


*Klik untuk pembesaran*

Setelah ditranslate >> WhoHAA Shout & Dapatkan kempen Mata Bonus akan berakhir bulan ini. Adakah anda akan mendapat 5,000 atau 500 mata bonus ? Anda boleh menyemak nombor rujukan anda dengan login ke akaun anda dalam WhoHAA.com . Pada akhir kempen ini, kami juga akan menentukan bahagian atas 3 orang ahli dengan kebanyakan rujukan yang dilakukan semasa 3 bulan, dan mereka akan menerima mini Ipad, yang FUJIFILM Intax dan RM100 AEON Baucer Tunai.

Apa itu WhoHAA.com??
Dah terlambat pulak..memang tak dapat la..lagipun aku baru join jer WhoaHAA ni. WhoHAA??Apa tu??Tak tau lagi apa itu WhoHAA??Ok meh nak jelaskan sikit!!


Daftar, kumpul point & tebus!!
Bila korang daftar WhoHAA, korang boleh kumpul point. Bagaimana nak kumpul point?Korang jawablah soalan-soalan yang terdapat di bahagian "Earn points". Ada 10 point, 15 points dan 20 points pun ada. Bila dah cukup point yang korang kumpul tu boleh la korang tebus items yang available!

Samsung Galaxy Camera, Philips Radio Clock PLP-AJ3122 
Antara barang yang available setakat ini ialah Samsung Galaxy Camera, Philips Radio Clock PLP-AJ3122, Kenwood Blender KNW-HB714 dan banyak lagi!!Tapi korang kenalah cukup point yang ditetapkan untuk menebus items tersebut.

Jom Daftar
Korang berminat??Ok kalau dah daftar tu abaikan yang ini. Tapi kalau korang tak daftar lagi jom daftar >> KLIK SINI dan ikut arahan ok !!
Previous
Next Post »

2 reader dah komen

Write reader dah komen
nur ikaa
AUTHOR
Thursday, January 23, 2014 delete

macam best jer...xpyh post kt group2 minta klik ke?

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Thursday, January 23, 2014 delete

x payah...tp kalau nak points byk dy ada bg link refferal..bila org dftar guna link kita tu scara auto kita dpt points..macam yg liniey bt ni..hee

Reply
avatar