Sunday, 26 January 2014

Jana Pendapatan Lumayan Dengan Mudah Part 1

Assalamualaikum & salam sejahtera :D

Jana Pendapatan Lumayan Dengan Mudah | Ya!! Sekarang ni dengan kewujudan pelbagai media sosial tak mustahil korang boleh jana pendapatan dengan lumayan dengan mudah.  Ini bukan cakap kosong ok!!Dah ramai yang buat duit hanya dengan mengadap laptop di rumah, goyang-goyang kaki sambil korang duk menonton cerita-cerita secara online!! Senang kan? Eh kejap! Nak cakap senang macam tunggu jer duit turun dari langit tu takde laa..Semua benda yang nak dilakukan takde senang-senang macam petik jari. Tak faham?Baca sampai habis entri Jana Pendapatan Lumayan Dengan Mudah baru korang faham.

buat duit




Jangan risau jangan stress!! Yang penting korang tetap boleh jana pendapatan dengan lumayan tanpa memerlukan modal. Ya!!Tanpa modal! Maknanya korang tak perlu keluarkan duit korang untuk buat duit. Hanya dengan memiliki akaun facebook, twitter, instagram dan bonus kalau korang ada blog lagi cepat untuk duit masyukk.

Tanpa buang masa, LN nak kongsikan beberapa syarikat pengiklanan yang membolehkan korang jana pendapatan dengan lumayan!

8Share
8Share | Bila korang dah daftar dan aktifkan akaun sahaja korang dah dapat RM 1.00. Lepas tu korang boleh la tengok di bahagian Special ataupun Social Good dimana di bahagian tu terdapat iklan yang korang perlu share. Kat mana nak share? Korang boleh share di facebook, twitter dan juga blog dengan hanya kongsikan link iklan tersebut seperti HOT!!Dimana nak cari "seni kopi" yang terbaik di Malaysia?? dan HOT!!Jom menang hadiah lumayan dengan hanya kongsi gambar si comel!! Jika ada yang berminat dengan iklan yang korang share mesti mereka akan klik iklan tersebut dan korang biasanya akan mendapat RM 0.20- RM 0.40 per click. Cuba bayangkan kalau 10 orang ke 20 orang yang klik satu link iklan tu..berapa korang dapat?? Mesti sampai RM 4.00-RM 5.00. Ntah-ntah lebih..belum lagi link iklan yang lain..Tak ke masyukk??

Macam yang LN beritahu di awal-awal entri tadi..Nak jana pendapatan lumayan dengan mudah bukanlah senang. Bukan senang yang LN maksudkan korang kena la konsisten dalam share iklan kat media sosial. Jangan la buat tak tahu jer bila ada iklan yang available untuk dikongsikan. Maksudnya korang kena la berusaha untuk sentiasa share iklan, susun ayat-ayat yang bersesuaian dengan iklan supaya orang berminat untuk klik. Tapi AWAS!!Jangan paksa orang untuk klik iklan tersebut sebab itu dinamakan click fraud!!

Jangan buang masa. Daripada duk goyang kaki saja-saja kat rumah baik korang cuba!! DAFTAR KAT SINI!!

Untuk syarikat pengiklanan yang lain insyaAllah LN akan kongsikan dalam entri berikutnya.  Sakit kepala sikit. Sebenarnya fikiran LN agak serabut sekarang ni. Tak tahu kenapa..Agaknya kena guna TIPS INI kot!

Papai :)

11 comments:

Bahrain said...

8share ni bukannya senang sampai orang pun dah give up dengan benda ni. :)

unsecretostory said...

Macam macam cara nak buat duit kan sekarang. All de best :)

Liniey Nor said...

dlm apa2 benda yg kita nak capai kita x boleh give up kn..sama la nga 8share ni..insyaAllah kalo dh rezeki x kemana :)

Liniey Nor said...

yup mcam2 cara..yg pnting kita gunakan dgn landasan yg btul :)

Beauty House said...

Nak wat part time x???
Income RM3,000 sebulan
KELAYAKAN:
Umur 18 thn keatas
Warganegara Malaysia
Masa keje Flexible..
Berminat sila pm sy laju2..
blh juga add fb sy www.facebook.com/mashitah.nordin.5

Anonymous said...

Nak wat part time x???
Income RM3,000 sebulan
KELAYAKAN:
Umur 18 thn keatas
Warganegara Malaysia
Masa keje Flexible..
Berminat sila pm sy laju2..
blh add fb sy www.facebook.com/mashitah.nordin.5

muja said...

muja tak galakkan link 8share diletakkan dalam entry,, nanti dia jadi broken link,, tak bagus untuk blog.. tapi good luck buat duit dengna 8share :D

Liniey Nor said...

aahh dia jadi broken link bila link iklan tu expired kan..tape2..ada websites ley check broken link..boleh buang cuma kena check banyak kali..hehe

lizz said...

tq share baru saya tau ader 8share nih..macam lebih kurang churp2 yek

Liniey Nor said...

aahhh..tapi 8share lg banyak yg kita ley share...try daftar :)

Abe Kie said...

salam liniey..nanti abe kie join ye? BTW, abe kie buat kunjungan balas ni. Terus follow blog yg awesome ni. Kalau sudi follow la blog abe kie plak. TQ.