Cantiknya Lana Nordin Bertudung....

Assalamualaikum :)

Tadi sempat belek-belek IG Lana Nordin..tup tup terpandang Lana post gambar yang dia pakai tudung..masyaAllah cantik :) tapi jangan salah faham pula..Lana belum lagi bertudung betul-betul punya..insyaAllah one day mesti dia akan pakai tudung jugak..aamiin..



Artis Malaysia

Artis Malaysia

Cantik kan!ayu giteww!!

Ehem2..ngah belek IG jugak ker?sudi-sudilah follow liniey kat SINI muahaha nak jugakk!!


                                                                                                             

Psttt!
NAK MENANG HANDPHONE?JOIN GIVEAWAY INI!!
Previous
Next Post »

8 reader dah komen

Write reader dah komen
S. Faezah
AUTHOR
Saturday, January 04, 2014 delete

sweet sangat lana bertudung :)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Saturday, January 04, 2014 delete

Lagi cantik sekiranya dia terus memakai tudung...ikhlas dari www.tepakku.com

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

insyaAllah one day hati dy pasti terbuka :)

Reply
avatar
Gee Lion
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Sweet, dengan mekap dia tu... Kalau neutral mesti lagi cantik.. Heee.. takpe, pelan2 ye Lana.. :p

Reply
avatar
puteri kasih
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

memang ayu dan bertambah sweet :)

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Monday, January 06, 2014 delete

orang perempuan mmg xleh ari dr mekap..hehe

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Monday, January 06, 2014 delete

betul tu kak puteri :D

Reply
avatar
Deen Haida
AUTHOR
Tuesday, January 14, 2014 delete

Alololo, macam cantik jee, macam comel jee. Hehee

Reply
avatar