Saturday, 4 January 2014

Cantiknya Lana Nordin Bertudung....

Assalamualaikum :)

Tadi sempat belek-belek IG Lana Nordin..tup tup terpandang Lana post gambar yang dia pakai tudung..masyaAllah cantik :) tapi jangan salah faham pula..Lana belum lagi bertudung betul-betul punya..insyaAllah one day mesti dia akan pakai tudung jugak..aamiin..



Artis Malaysia

Artis Malaysia

Cantik kan!ayu giteww!!

Ehem2..ngah belek IG jugak ker?sudi-sudilah follow liniey kat SINI muahaha nak jugakk!!


                                                                                                             

Psttt!
NAK MENANG HANDPHONE?JOIN GIVEAWAY INI!!

8 comments:

S. Faezah said...

sweet sangat lana bertudung :)

Anonymous said...

Lagi cantik sekiranya dia terus memakai tudung...ikhlas dari www.tepakku.com

Liniey Nor said...

insyaAllah one day hati dy pasti terbuka :)

Gee Lion said...

Sweet, dengan mekap dia tu... Kalau neutral mesti lagi cantik.. Heee.. takpe, pelan2 ye Lana.. :p

puteri kasih said...

memang ayu dan bertambah sweet :)

Liniey Nor said...

orang perempuan mmg xleh ari dr mekap..hehe

Liniey Nor said...

betul tu kak puteri :D

Deen Haida said...

Alololo, macam cantik jee, macam comel jee. Hehee