Berat Ke Tidak Blog Aku Ni??- Undian Diperlukan!!

*Entri melekat until 27/1/2014*
Assalamualaikum :)

LN dalam proses untuk meringankan blog iamliniey ni. Ada sesetengah widget LN dah buang dan susun atur balik. LN juga dah uji kelajuan blog ni di beberapa websites yang dicadangkan oleh kebanyakan blogger lain. Tapi tu la..result tak menentu. Ada sekali tu LN test mula-mula ringan jer..berapa saat jer..tapi bila re-test eh berpuluh-puluh saat pulak. Mana satu yang betul kan. Agaknya nak kena buat survey ni. So, sekarang ni LN nak minta tolong korang vote yang mana satu pilihan korang. 
Previous
Next Post »

11 reader dah komen

Write reader dah komen
Wafi Remli
AUTHOR
Wednesday, January 22, 2014 delete

Lama tu lama juga tapi tak terlalu lama sangat sehingga tak keluar apa pun...

Reply
avatar
Merah
AUTHOR
Thursday, January 23, 2014 delete

Boleh la tahan.. tapi dah ok daripada dulu. nice.

Reply
avatar
cik amal
AUTHOR
Thursday, January 23, 2014 delete

tak de lah berat mana pun...

boleh test speed blog..
google "test speed blog"

amal singgah sini dan follow
moga blog ni dilimpahkan rezekii.. aamiiin

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Thursday, January 23, 2014 delete

yg boleh tahan tu la x sodap didgr!haha..nti aq check lg benda yg x bguna kne buang la nmpaknya

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Thursday, January 23, 2014 delete

ok cik amal..thanks for suggestion..nti liniey check ;)
thanks again..aaminn :)

Reply
avatar
puteri kasih
AUTHOR
Saturday, January 25, 2014 delete

tak berat mana pun...ok je. Kadang kala widget tab yang macam kat sidebar liniey ni pun boleh buat blog berat

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Saturday, January 25, 2014 delete

oh btul gk kn..tp dalam dua la nk buang tabber widget sbb kn dh buang blog mcm x kemas plak..huhu

Reply
avatar
puteri kasih
AUTHOR
Sunday, January 26, 2014 delete

kalau tak buang pun takde..sebab loading ok je ni :)

Reply
avatar
Hot Gimmick
AUTHOR
Sunday, January 26, 2014 delete

Lagu blog Lya tajuk Hargai Aku by Armada. BTW, Liniey takde cbox ke? Nak tinggal jejak tak boleh.

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Sunday, January 26, 2014 delete

oh nasib baik laa kalo cmtu..tq kak :*

Reply
avatar