Monday, 27 January 2014

Berat Ke Tidak Blog Aku Ni??- Undian Diperlukan!!

*Entri melekat until 27/1/2014*
Assalamualaikum :)

LN dalam proses untuk meringankan blog iamliniey ni. Ada sesetengah widget LN dah buang dan susun atur balik. LN juga dah uji kelajuan blog ni di beberapa websites yang dicadangkan oleh kebanyakan blogger lain. Tapi tu la..result tak menentu. Ada sekali tu LN test mula-mula ringan jer..berapa saat jer..tapi bila re-test eh berpuluh-puluh saat pulak. Mana satu yang betul kan. Agaknya nak kena buat survey ni. So, sekarang ni LN nak minta tolong korang vote yang mana satu pilihan korang. Soalannya di bawah ini!Thanks tau!!


Adakah loading blog iamliniey terlalu lama?

11 comments:

Wafi Remli said...

Lama tu lama juga tapi tak terlalu lama sangat sehingga tak keluar apa pun...

nur ikaa said...

xberat pn laaa

Merah said...

Boleh la tahan.. tapi dah ok daripada dulu. nice.

cik amal said...

tak de lah berat mana pun...

boleh test speed blog..
google "test speed blog"

amal singgah sini dan follow
moga blog ni dilimpahkan rezekii.. aamiiin

Liniey Nor said...

yg boleh tahan tu la x sodap didgr!haha..nti aq check lg benda yg x bguna kne buang la nmpaknya

Liniey Nor said...

ok cik amal..thanks for suggestion..nti liniey check ;)
thanks again..aaminn :)

puteri kasih said...

tak berat mana pun...ok je. Kadang kala widget tab yang macam kat sidebar liniey ni pun boleh buat blog berat

Liniey Nor said...

oh btul gk kn..tp dalam dua la nk buang tabber widget sbb kn dh buang blog mcm x kemas plak..huhu

puteri kasih said...

kalau tak buang pun takde..sebab loading ok je ni :)

Hot Gimmick said...

Lagu blog Lya tajuk Hargai Aku by Armada. BTW, Liniey takde cbox ke? Nak tinggal jejak tak boleh.

Liniey Nor said...

oh nasib baik laa kalo cmtu..tq kak :*