Wednesday, 1 January 2014

2013 End Giveaway By Queen Typo


Assalamualaikum ...

http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html

2013 End Giveaway by Queen Typo dengan anjuran pihak sponsor dari


Terima Kasih saya ucapkan kpda semua sponsor :) 

Jom semua rakan blogger sertai giveaway yg gempak ini , hadiah yg sangat menarik dan sangat cantik  ..

Tamat 6 Januari 2014


                                                                                              
Pstt!
NAK MENANG HANDPHONE?JOIN GIVEAWAY INI!!

7 comments:

Akeyla Azmi said...

dah ehhehehe goodluck to both of us ;)

Dikna Sya said...

InshaaAllahh , ade mase saye join :) btw goodluck ^^

Anis Zahidi said...

Salam .. hai !! terima ksih kerana sudi menyertai End 2013 Giveaway :D
Jemputlah rakan-rakan sertai skli giveaway ni <3 tapi sebelum tu tolong pastikan yg awk ikut semua syarat yg ditetapkan ..
kalau tak , sia-sia je join <3

Senarai budak comel dan UPDATE !!
http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/12/senarai-comel-kacak-end-2013-giveaway.html

Liniey Nor said...

ok dikna :) thnks

Liniey Nor said...

ok nti sy check :)

nur wanda Shuhada said...

Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang

farah adila said...

haii .BW dr GA yg sama .goodluck eh :) .btw, jom join lebih banyak lagi giveaway yang menarik .here -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html