Monday, 16 December 2013

Fibox Sudah Kembali!!

Assalamualaikum!

Hari ni liniey rasa teruja sangat nak menaip..nak tau kenapa?? haaaa... macam ni cetanya...tadi masa duk blogwalking kat blog samapah  sampah liniey terpandang satu kotak oren yang kiut miut tu apa lagi kalau bukan kotak FIBOX. Fibox ni liniey paling suka guna untuk letak kat blog. Nak tau kenapa?? Korang boleh baca Falling Inlove With Fibox & Topsites!!

Tapi sayang fibox terkubur masa bila ntah.. Tengok2 dah ada balik -_- . Berdasarkan history yang liniey tengok dalam lebih kurang lima bulan gitulah fibox ni wujud balik..

Camni la rupa fibox yang sekarang. Tak banyak beza..rupa FIBOX live chat still macam dulu !

chatbox
Kalau tengok jumlah orang yang online tak ramai kan?? Maybe ramai yang belum tahu pasal ni
So apa tunggu lagi!Pakat mai meriahkan Fibox balik naaa!! KLIK SINI

p/s: hopefully FIBOX yang sekarang akan bertahan lama -_-

                             
                                                                                                         

No comments: