Sunday, 29 December 2013

Ajai Yang Baru!

Assalamualaikum :)

Kekekeke..takleh blah punya tajuk..ehem2..Siapa yang tidak kenal dengan Ajai. Seorang penyanyi, dan juga komposer yang berbakat. Suatu ketika dahulu Ajai juga popular dengan lagu-lagu duet bersama pasangan duetnya yang juga bekas isterinya, Nurul. Kini Ajai muncul dengan lagu terbaru yang berjudul Aduh! Lagu ni berentak rancak la jugak..best best n best!


Lirik Lagu Aduh!-Ajai



Berdiri di sebalik awan hitam yang berkepulan
Tiada pandangan yang dapat ku perlihatkan
Hanya wajah yang selalu ada di ruang mata ini
Yang sudah terlalu jemu dari pandangan
Sudah tiba masanya ku harus berdiri tanpamu
Menggantikan dengan awan putih yang memutih
Bila aku sudah tiada baru kau kan merasai
Bagaimana oh rasanya kehilangan

Chorus
Aduh sayang aduh kasih
Aku dah bosan dengan caramu
Aduh usah aduh engkau
Cuba kembali pada diriku
Kerna aku dah tahu
Apa yang kau lakukan
Kerna aku tahu
Kita tak sehaluan
Walaupun ku tahu kan separuh mati merindui kamu
Namun harus ku cuba ‘tuk melupakan dia
Tangani semua ini dengan akal fikiranku
Biar engkau kan tahu ku tak cintamu


Official music video untuk lagu ini juga telah dikeluarkan oleh WarnerMusicMalaysia. 


Menampilkan Adrina Projek Metro sebagai model dalam music video ini.. JOM SAKSIKAN!!



                                                                                                    

2 comments:

Akeyla Azmi said...

wahh baru eh? wah wah wah tetiba je hehehhehe

Liniey Nor said...

kekekeke