[MTV] Yuna ft Qi Razali - KL Kita


Assalamualaikum!!Korang apa khabar??Lama tak dengar ceta korang..HAHA!! *gelak sorang2* ..Sorry la lama x menghupdated blog ni..Kdg2 busy,kdg2 xde mood!!Nak updated blog pun kena ada mood tau!!HEHE..

Btw,Liniey ada something nak share kat korang yg still xtau lagi..yang dah tau tuh duk diam2 naaa :p!!Sebelum tuhh nak tanya sape kat sini minat sangat nga YUNA & QI?Cer hangkat tangan nak tgkk @@!! Alaaa..liniey tau ramai sgt minat nga depa neh kann!!HEHE!!

Kalau korang nak tau,muzik video yg menampilkan duet antara Yuna dan Qi sudah pun dilancarkan semalam di youtube.Tajuk lagunya KL Kita..Lagu ni memang best,so dgr tauu!!

Lagu KL Kita juga merupakan runut bunyi untuk filem arahan pertama Bront Palarae dan dua pengarah lain iaitu KOLUMPO.Filem ni maybe akan ditayangkan pada tahun 2013 kelak!InsyaAllah :)

Kepada mereka yang tak tengok lagi muzik video KL Kita,boleh tengok kat bawah nii...

                           
#Nampak sweet sangat diorang kan??Tapi sayang diorang dah break :(
Previous
Next Post »

2 reader dah komen

Write reader dah komen
Friday, November 23, 2012 delete

Tak suka Yuna.. hohoho.. btw, boleh tahan juga la lirik lagunya.. =D

Reply
avatar
Tuesday, November 27, 2012 delete

solehah xsuka yuna ni.ermm better pilih shila amzah je

Reply
avatar