Saturday, 30 June 2012

Video Muzik Rasmi lagu ''Terukir Di Bintang''

Taraaaaaa!!Inilah muzik video rasmi untuk lagu Terukir Di Bintang by Yuna!!



Hah amacam??Korang rasa video mana lagi best antara yang official and unofficial?Ada macam-macam feedback yang kita dapat baca kat ruangan komen u tube tuu..Antara feedback mereka ialah:

>> To be honest, the vid is not that bad..... there are some originality to it yet i would hav to agree you can't really see the connection with the whole vid concept towards the song bt nevertheless its still a great vid :) keep on doing wat u do best Yuna ;)

>> The awkward moment when the Unofficial MV is better than the Official MV..

>> maybe yuna team decide this time she jus wanna do a vintage kinda of treatment with props inclined towards the direction. maybe a dedication to her bandmates, how she appreciates them and wish they would stick together forever...as you can see they were potrayed as black and white aswell..in an old potrait posing together :)

 Bagi Liniey,video yang unofficial lagi best kottt..tak tau kenapa..maybe sebab ada Qi kottt..hehe..Walau apa pun video yang official ni tetap ohsem!!

Ini dia unofficial video Terukir Di Bintang!!Dah 2 juta lebih views :O ohsemm!!


11 comments:

Ikhmal Malique said...

yang tak rasmi la best. sebab ada Qi, kiut sangat2, kan kan. haha

ikaa said...

erkkk xabis2 gan YUNA diaa hmmmmm

leakedknowledge said...

ak ske official sbb nmpak style vintage tu tp unofficial tu pon kool jgk...itu kt rome ka? ka paris? sorry ak ni kisah artist2 malaysia kureng ambik berat :p

5zol said...

slalu jugk dgr lagu ni.... leh layan..

Chenta Eyfa Latieyfa said...

dua2 pun best..sbb lagu ni mmg besttt..hehehe

khairolina said...

lebih suka ngn unofficial tu...

Liniey Nor said...

ikhmal:kan merah kn!haha
ikaa:biasa la (dull)
leakedknowledge:kat rome..hehe :D
5zol,chenta:lagu ni memang best (y)
khairolina:sama :D

Muttallif said...

tak rasmi lagi best :)
Tapi sentiasa best sbb lagu best

buatbest said...

lyn jgk lgu tu~

Muhammad Zizi Hafizzie said...

Nice entry .. :)

DakwatHitam said...

bweeeeeeeeeekkkkkkkkkkk