Tolong Jangan......!!!


Baca jer la yang tu -_-


Previous
Next Post »

12 reader dah komen

Write reader dah komen
steffany daph
AUTHOR
Wednesday, June 27, 2012 delete

yup2. tak patut disakit dan dilukai seseorg tu. tpi kalo hal dah berlaku juga, pasrah dan tawakal dgn segala-galanya. (:

Reply
avatar
sydi
AUTHOR
Wednesday, June 27, 2012 delete

waaaaaa, mcm sedih jerr bunyi. :'(

Reply
avatar
Wednesday, June 27, 2012 delete

tolong jgn buat org kalau diri sendiri pun tak mahu disakiti... nice quote btw... suka quote nie

Reply
avatar
Thursday, June 28, 2012 delete

jgn sedih2 adik...abg kn ade..hhehe

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Friday, June 29, 2012 delete

steffany:betul tuu..pasrah dan tawakal dgn apa yg berlaku :)
sydi:aha mmg sedih kn :(
ladyaina:yuppp (y)
ikhmal:baiklah abg (dull)
chenta:ite pernah mengalami :)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Friday, June 29, 2012 delete

kekasih sya pergi tinggalkan sya tanpa sebab now maybe dia dah ada girl lainn poor of me.. sya nie mcm org bangang tunggu dia hurmmm

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Friday, June 29, 2012 delete

anonymous:alolo sabar laa...jangan mengharap pd yg x sudi..mungkin dia bukan jodoh awakk..cari yg lain ja :d

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Friday, June 29, 2012 delete

yup2 now sya tgh lupakan dia.. thxxxx sbb ada2 kwn2 yg bg sya semngat :) sya sedar dia bukan utk sya.. n sya sedar dia TAK layak dpt Cinta sya :)

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Friday, June 29, 2012 delete

Anonymous:bagus la..kita kena cuba lupakan org yg x pandai menghargai kita :) bykkan bersabar eaa :)

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Saturday, June 30, 2012 delete

amranaiman:bagoslah :D

Reply
avatar