Wednesday, 27 June 2012

Tolong Jangan......!!!


Baca jer la yang tu -_-


12 comments:

steffany daph said...

yup2. tak patut disakit dan dilukai seseorg tu. tpi kalo hal dah berlaku juga, pasrah dan tawakal dgn segala-galanya. (:

sydi said...

waaaaaa, mcm sedih jerr bunyi. :'(

✿Lady Ainaa✿ said...

tolong jgn buat org kalau diri sendiri pun tak mahu disakiti... nice quote btw... suka quote nie

Ikhmal Malique said...

jgn sedih2 adik...abg kn ade..hhehe

Chenta Eyfa Latieyfa said...

menarek..btol2kan

Liniey Nor said...

steffany:betul tuu..pasrah dan tawakal dgn apa yg berlaku :)
sydi:aha mmg sedih kn :(
ladyaina:yuppp (y)
ikhmal:baiklah abg (dull)
chenta:ite pernah mengalami :)

Anonymous said...

kekasih sya pergi tinggalkan sya tanpa sebab now maybe dia dah ada girl lainn poor of me.. sya nie mcm org bangang tunggu dia hurmmm

Liniey Nor said...

anonymous:alolo sabar laa...jangan mengharap pd yg x sudi..mungkin dia bukan jodoh awakk..cari yg lain ja :d

Anonymous said...

yup2 now sya tgh lupakan dia.. thxxxx sbb ada2 kwn2 yg bg sya semngat :) sya sedar dia bukan utk sya.. n sya sedar dia TAK layak dpt Cinta sya :)

Liniey Nor said...

Anonymous:bagus la..kita kena cuba lupakan org yg x pandai menghargai kita :) bykkan bersabar eaa :)

amranaiman said...

xcuri pun :P hehe

Liniey Nor said...

amranaiman:bagoslah :D