Saturday, 26 May 2012

#Tamat# Rileks Giveaway by MiszNadea & Liniey



Assalamualaikum..

Akhirnya tamat sudah RILEKS GIVEAWAY BY MISZNADEA & LINIEY (25/4/2012-25/5/2012)..Alhamdulillah nampaknya ramai jugak yang join Rileks Giveaway ni..Senarai peserta yang join korang boleh tengok kat sini ==<> Senarai Peserta Rileks Giveaway ..Disini,Liniey dan Nad nak ucapkan terima kasih tidak terhingga kepada korang yang sudi join Rileks Giveaway ni n yang support giveaway ni :D..Untuk pengetahuan korang yang join Giveaway ni,liniey dan nad akan mengumumkan pemenang pada hari ahad (27/5/2012) naa..insyaAllah..:)Dan sebagai tanda terima kasih dan tanda
penghargaan untuk korang yang join GA ni blog korang akan dimasukkan dalam bloglist RileksFm..Tujuan bloglist ni diwujudkan adalah untuk mengeratkan silaturahim antara kita sesama blogger yang join Giveaway ini..tidaklah perhubungan kita semua berakhir di keputusan Giveaway itu nanti..


p/s:Blog yang kami tak masukkan dalam bloglist mungkin disebabkan blognya tidak dapat diview dan andai ada sebarang pertanyaan atau nak buat sebarang perubahan atau pendapat sila tinggalkan di bahagian komen :D


2 comments:

Yumida said...

alhamdulillah..berakhir sudah....hehe...menunggu hari esok...gdluck semua peserta..n thanks both of u coz sudi anjur GA yg bez....mn tahu coming soon nk anjur lg GA ke-2 RILEKS SAMBIL SANTAI GA..hihi..pandai2 jer kan

Liniey Nor said...

hehe..Thanks yumida sebab support GA ni :)