Keputusan Pemenang Rileks Giveaway By MiszNadea & Liniey


Assalamualaikum..

Terima kasih sekali lagi liniey dan nad ucapkan kepada korang yang sudi join Giveaway ni..Seperti yang dijanjikan hari ini (27/5/2012)..liniey dan nad akan mengumumkan keputusan pemenang Rileks Giveaway ini..

10 peserta akan memenangi hadiah misteri...seperti yang dikatakan,liniey dan nad akan pilih 5 peserta menggunakan random.org setiap sorang..jadi nad pun dah pilih.. mereka pilihan nad (random.org) adalah:



1. 54.♥ http://fatinitwitblogger.blogspot.com/2012/04/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

2. 28.♥ http://hazeim-miezah.blogspot.com/2012/05/click-this-banner-assalamualaikum.html

3. 19.♥ http://norsyuhadajohan.blogspot.com/2012/04/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html


5. 37.♥ http://gilecontest.blogspot.com/2012/05/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

manakala 5 lagi peserta pilihan liniey adalah :


7. 27.♥ http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/04/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

8. 63. http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/05/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html 


10. 35.♥ http://iemagurlz.blogspot.com/2012/04/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

Tahniah diucapkan kepada 10 pemenang :)

Manakala pemenang untuk pengomen terbanyak yang mana pengomen terbanyak (lebih dari 31 komen = berdasarkan widget dan kiraan manual) bagi blog nad ialah Sydi yang mana akan memiliki sebuah domain. :) Tahniah sydi :)


Bagi kategory seterusnya..1 hadiah misteri untuk peserta yang membuat entry yang terbaik...pemilihan ini bukanlah menggunakan random.org tetapi akan dipilih setelah dipersetujui oleh rakan blogger yang lain iaitu Ana Dira dan mereka adalah:

==<> http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/05/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

kami juga mencari 3 pemenang untuk topup RM10 untuk diberikan kepada mereka yang telah meletakkan chatbox RileksFM di blog masing2... dan mereka adalah..

1.56.♥http://cikpuanmudaumi21.blogspot.com/2012/05/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html 

2.63.♥ http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/05/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

3.39.♥ http://serenity-lover.blogspot.com/2012/05/rileks-giveaway-by-misznadea-liniey.html

Tahniah ea kepada semua pemenang :)

Seperti yang Nad janjikan juga sebelum ini yang mana nad beritahu:

berita baik kepada semua yang join ke group MNC Rileks Santai di FB .. saya akan memberikan hadiah misteri juga kepada mereka yang berada disana.. kira mcm cabutan bertuah lah.. weewit.. nak tahu apa dan mcm na.. ha..nantikan update seterusnya nnt.. :) Jadi yang mana belum join... cepatlah join

keputusan untuk hadiah  bagi bahagian kat atas masih belum ditutup so korang semua masih boleh join group ini lagi :)

Kepada yang tak menang tu tidak apa..maybe xde rezeki korang..Tapi bagi yang tak tahu lagi,kami telah memasukkan blog korang yang join Rileks Giveaway ni ke dalam bloglist RileksFm sebagai tanda terima kasih kepada korang yang sudi join Rileks Giveaway ini..Kalau ada nama yang tertinggal sila komen la ea :)


p/s:kepada pemenang,sila pm details korang kat fb MiszNadea   BlogWalking


Previous
Next Post »

9 reader dah komen

Write reader dah komen
ecadwinkyasha
AUTHOR
Sunday, May 27, 2012 delete

wah,,,sydi menang domain gitu..hebatlah :)

Reply
avatar
miezah
AUTHOR
Sunday, May 27, 2012 delete

waahhh !! tak tau caye pulak boleh menang :D suka sangat .. thanks

Reply
avatar
!em@ GurLz
AUTHOR
Sunday, May 27, 2012 delete

wah!!!
suke2...
iema menang...
thanx ye ^^

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Sunday, May 27, 2012 delete

tahniah kpd pemenang...

Reply
avatar
sydi
AUTHOR
Sunday, May 27, 2012 delete

waaaaaaa, gelak tunggung-tungging niehh. =)) . seyes sydi menang.? waa, trima kasih nad and liniey. terharu and tak sangka

Reply
avatar
MiSz AzUmI
AUTHOR
Monday, May 28, 2012 delete

yeyyyyyy..umi mng dua adiah..:D
nah kiss muahh :*

Reply
avatar
♥ Ain ♥
AUTHOR
Monday, May 28, 2012 delete

wahhhh , sy dapatt yang misteri laahh . suke nyoo !

Reply
avatar
TanpaNamaDer
AUTHOR
Wednesday, June 06, 2012 delete

nape aku tak dapat hehe

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
Saturday, June 09, 2012 delete

Tahniah kepada pemenang :)

Reply
avatar