Sunday, 22 April 2012

Tersenyumlah Wahai Hati Yang Bersedih

Pernah tak korang mengalami perasaan sedih..tipulah kalau tak pernah mengalaminya..bukan manusia la jawabnya kalau tak pernah ada rasa sedih..tak kiralah sebab apa yang berlaku menyebabkan rasa sedih tu wujud dalam diri :( ..Sekarang ni pun aku dalam keadaan bersedih..walau luaran aku nampak happy but aku tak boleh tipu yang aku sedang bersedih juga maybe bercampur dengan perasaan bersalah..i don't know why :(



But maybe lepas tengok video tu korang akan rasa lega..dan mungkin lebih bersemangat..Anggaplah video tu sebagai motivasi untuk melupakan kesedihan yang dialami...


12 comments:

ikaa said...

erkkkk sedih knp lakk nie...

MiSz AzUmI said...

nk komen apa ea..:|

Ardini Izzati said...

Janganlah sedih-sedih lagi. Chill :D

Tinta Lana said...

Salam lini..

Napa semua org ckp jgn sedih ni..takpa2, nak sedih2,sedih la dulu..nak nanges pun takpa..usah tahan2kan..

Cuma..jangan terlalu lama melayan perasaan ea.. :)

KertasWarnaMerah said...

uits budak kecik.awat nih.. meh kt abg meh..

~Che Yayang~ said...

dun be sad.. tuhan bersama dgn org2 yang sabar:)

[ wanni ] said...

La Tahzan dear! meh senyum pat :)

CikMai said...

takmo sedih yea.....

Syah Archiles said...

x mo sdey2 key.. Be happy.. :)

Liniey Nor said...

Thanks all :)

norsyuhada binti johan said...

pahit itu semua hnyalah ujian drpa-Nya..dont be so sad dear.

Prince of Noob said...

sabar ya... ada hikmah di sebalik setiap kejadian... done follow - Noob