Tersenyumlah Wahai Hati Yang Bersedih

Pernah tak korang mengalami perasaan sedih..tipulah kalau tak pernah mengalaminya..bukan manusia la jawabnya kalau tak pernah ada rasa sedih..tak kiralah sebab apa yang berlaku menyebabkan rasa sedih tu wujud dalam diri :( ..Sekarang ni pun aku dalam keadaan bersedih..walau luaran aku nampak happy but aku tak boleh tipu yang aku sedang bersedih juga maybe bercampur dengan perasaan bersalah..i don't know why :(



But maybe lepas tengok video tu korang akan rasa lega..dan mungkin lebih bersemangat..Anggaplah video tu sebagai motivasi untuk melupakan kesedihan yang dialami...


Previous
Next Post »

12 reader dah komen

Write reader dah komen
ikaa
AUTHOR
Sunday, April 22, 2012 delete

erkkkk sedih knp lakk nie...

Reply
avatar
MiSz AzUmI
AUTHOR
Sunday, April 22, 2012 delete

nk komen apa ea..:|

Reply
avatar
Ardini Izzati
AUTHOR
Sunday, April 22, 2012 delete

Janganlah sedih-sedih lagi. Chill :D

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Sunday, April 22, 2012 delete

Salam lini..

Napa semua org ckp jgn sedih ni..takpa2, nak sedih2,sedih la dulu..nak nanges pun takpa..usah tahan2kan..

Cuma..jangan terlalu lama melayan perasaan ea.. :)

Reply
avatar
Monday, April 23, 2012 delete

uits budak kecik.awat nih.. meh kt abg meh..

Reply
avatar
~Che Yayang~
AUTHOR
Monday, April 23, 2012 delete

dun be sad.. tuhan bersama dgn org2 yang sabar:)

Reply
avatar
[ wanni ]
AUTHOR
Monday, April 23, 2012 delete

La Tahzan dear! meh senyum pat :)

Reply
avatar
CikMai
AUTHOR
Monday, April 23, 2012 delete

takmo sedih yea.....

Reply
avatar
Syah Archiles
AUTHOR
Monday, April 23, 2012 delete

x mo sdey2 key.. Be happy.. :)

Reply
avatar
Monday, April 30, 2012 delete

pahit itu semua hnyalah ujian drpa-Nya..dont be so sad dear.

Reply
avatar
Friday, May 11, 2012 delete

sabar ya... ada hikmah di sebalik setiap kejadian... done follow - Noob

Reply
avatar