Monday, 26 March 2012

Segmen: Kongsi Ilmu Blogging




Assalamualaikum!!

Lamanya tak updated entry..Err,lama ker..Rasanya baru dalam lima hari kot..Hehe..Erm, sebenarnya sejak dua tiga menjak ni Liniey memang takde mood..Tu yang takde entry terbaru tu..Tapi untuk tidak menghampakan tuan segmen iaitu Merah yang sudi tag kat Liniey untuk join segmennya maka Liniey pun join la..Merah,Liniey dah join ni..tak mau majuk² lagi naa..Apa² pun thanks Merah sebab tag kat Liniey..Lagipun segmen ini bertujuan untuk berkongsi apa sahaja yang kita tahu dalam dunia blogging such as tutorial,tips or nasihat..So,apa salahnya Liniey berkongsi ilmu walaupun still new dalam dunia blogging.Sharing is caring...tak gitu!!Nak join klik jer banner kat atas tu..

So,Liniey nak kongsikan bagaimana cara korang nak promote blog korang or entry korang..Kat bawah adalah antara fb group yg boleh korang promote blog or entry korang.

*Mnc-MiszNadea Community
*blogger
*Kelab Blogger
*Bloggers !
*Diari Sahabat Blogger
*Kaki Blogwalking Blog Orang

**Kat Innit pun boleh jugak tapi kalau tak silap Liniey korang kena daftar iklan nuffnang dulu..

**Yang Kartikel ni pulak korang kena daftar akaun melalui facebook dulu.Bila dah siap daftar korang boleh sign in with facebook pastu terus boleh share artikel or entry korang tu.

Itu jer la yang Liniey tau..Kalau korang tau mana lagi tempat yang boleh promote blog korang bagitau la erkk kat kotak komen dibawah tu..


Now nak tag kat ===<>Syada
                           ====<>Sandra
                           =====<>Aimi 




10 comments:

DakwatHitam said...

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......~

aku.syada said...

thnkss liniey 4 the tagged ;D can i joined this? hee klau leh laa.

MiSz AzUmI said...

vrommmmmmmmmmmm...
landing disini (n_n)~

!Misz Nadea! said...

linieyy musyuukkk... wahh nice entry.. bagus tips tu

Liniey Nor said...

@dakwat:apa yg weeeeeee abg mal?err (n.n)
@syada:boleh jerr...slagi x tamat tempoh..haha
@umi:tq lalink
@nad:tq2 nad (n.n)

AiSyA LiEzA said...

group uncle ben pun boleh.. hekhek

aku.syada said...

haha thnkss ;)

aku.syada said...

haha thnkss ;)

aku.syada said...

u're tagged larh http://trsadai.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-and.html

KertasWarnaMerah said...

caya lah lini..ohsem!!! baru meletop3...