Segmen: Kongsi Ilmu Blogging




Assalamualaikum!!

Lamanya tak updated entry..Err,lama ker..Rasanya baru dalam lima hari kot..Hehe..Erm, sebenarnya sejak dua tiga menjak ni Liniey memang takde mood..Tu yang takde entry terbaru tu..Tapi untuk tidak menghampakan tuan segmen iaitu Merah yang sudi tag kat Liniey untuk join segmennya maka Liniey pun join la..Merah,Liniey dah join ni..tak mau majuk² lagi naa..Apa² pun thanks Merah sebab tag kat Liniey..Lagipun segmen ini bertujuan untuk berkongsi apa sahaja yang kita tahu dalam dunia blogging such as tutorial,tips or nasihat..So,apa salahnya Liniey berkongsi ilmu walaupun still new dalam dunia blogging.Sharing is caring...tak gitu!!Nak join klik jer banner kat atas tu..

So,Liniey nak kongsikan bagaimana cara korang nak promote blog korang or entry korang..Kat bawah adalah antara fb group yg boleh korang promote blog or entry korang.

*Mnc-MiszNadea Community
*blogger
*Kelab Blogger
*Bloggers !
*Diari Sahabat Blogger
*Kaki Blogwalking Blog Orang

**Kat Innit pun boleh jugak tapi kalau tak silap Liniey korang kena daftar iklan nuffnang dulu..

**Yang Kartikel ni pulak korang kena daftar akaun melalui facebook dulu.Bila dah siap daftar korang boleh sign in with facebook pastu terus boleh share artikel or entry korang tu.

Itu jer la yang Liniey tau..Kalau korang tau mana lagi tempat yang boleh promote blog korang bagitau la erkk kat kotak komen dibawah tu..


Now nak tag kat ===<>Syada
                           ====<>Sandra
                           =====<>Aimi 




Previous
Next Post »

10 reader dah komen

Write reader dah komen
DakwatHitam
AUTHOR
Monday, March 26, 2012 delete

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......~

Reply
avatar
aku.syada
AUTHOR
Monday, March 26, 2012 delete

thnkss liniey 4 the tagged ;D can i joined this? hee klau leh laa.

Reply
avatar
MiSz AzUmI
AUTHOR
Monday, March 26, 2012 delete

vrommmmmmmmmmmm...
landing disini (n_n)~

Reply
avatar
!Misz Nadea!
AUTHOR
Monday, March 26, 2012 delete

linieyy musyuukkk... wahh nice entry.. bagus tips tu

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Monday, March 26, 2012 delete

@dakwat:apa yg weeeeeee abg mal?err (n.n)
@syada:boleh jerr...slagi x tamat tempoh..haha
@umi:tq lalink
@nad:tq2 nad (n.n)

Reply
avatar
AiSyA LiEzA
AUTHOR
Tuesday, March 27, 2012 delete

group uncle ben pun boleh.. hekhek

Reply
avatar
aku.syada
AUTHOR
Tuesday, March 27, 2012 delete

u're tagged larh http://trsadai.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-and.html

Reply
avatar
Tuesday, March 27, 2012 delete

caya lah lini..ohsem!!! baru meletop3...

Reply
avatar