Tuesday, 27 March 2012

Segmen : Jom Skodeng Bersama Ikaa and Farah


                    
 Assalamualaikum dan salam sejahtera for non muslim..

Kali ni Liniey nak join segmen yang dianjurkan oleh bff maya Liniey iaitu Farah dan Ikaa..Liniey ditag oleh tuan segmen ni sendiri iaitu Farah..Thanks Farah sebab tag kat Liniey..Kalau korang nak join segmen ni klik jer banner kat atas tu yerr..                                

                                       TARIKH TUTUP : 17 April 2012 

Nak tau kenapa Liniey suka blogwalking?Ok,Liniey suka blogwalking sebab dengan blogwalking ni serba sedikit ia akan menambahkan bilangan visitor yang datang kat blog kita..Bayangkan korang tinggalkan jejak kat chatbox or kat ruang komen tuan blog tu pastu pada masa yang sama ada orang lain tengah skodeng blog tu jugak nampak jejak korang..Tambah-tambah pulak kena dengan yg jenis suka blogwalking..dah tentu diorang akan visit blog korang..

Dan satu lagi kelebihannya mungkin akan menambahkan bilangan followers blog.Mana la tau orang tu suka dengan isi kandungan blog kita ke apa ke dah tentu dia akan follow blog kita..n Liniey suka baca entry yang santai tapi terselit ilmu disitu..so secara tidak langsung dapat + ilmu pengetahuan.

Tu jer la sebab kenapa Liniey suka blogwalking..

Now nak tag kat ===<> Faizz Jamil  
                           ====<> Rusydi
                           =====<> Nabeel Fikree             

No comments: