Monday, 27 February 2012

Segmen : WRFW ! (walk,review,follow,win)


                       
                            

                               

Hai hai hai!!Liniey nak join segmen from blog Adibbbb .Thanks to Kertas Warna Merah sebab tag kat liniey..
Nak join!!?Klik je banner kat atas tu.. TARIKH TUTUP SEGMEN : 1 MARCH 2012

     
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN ADALAH :

>> buat satu entri bertajuk segmen : WRFW ! (walk,review,follow,win)
>> tepekkan banner yang awesome lagi magnificient di atas dalam entri tersebut. 
>> tinggalkan FULL link entri anda dengan mengomen entri ini. 
>> follow blog Adibb.(ini bukan paksaan. ikut kerelaan hati)
>> akhir sekali, tag dua orang rakan blogger dan pastikan mereka sedar akan pen'tag'an anda terhadap mereka. kalau nak tag lebih pun boleh, adibb lagi suka ..


Blogger yang bertuah ditag adalah :
>> Miss Fiezah
>> Sandra
>> Gadis
>> Nad
>> Umi

                      

5 comments:

Ohsenyum said...

semoga berjaya, hehe. salam kenalan...mmm, kalau awak sudi kujungilah saya di blog tak seberapa ini...

http://ohsenyum.blogspot.com/

saya dah follow sini...hehhe

Gadis Gingsul said...

Godluck dear....

adibbbb said...

hye liniey :)
thanx sbb sudi join ^^
*muahmuah*

Liniey Nor said...

@ohsenyum:thanks..will do
@Gadis:thanks
@adibb:welcome..muahh back

✿Gucciey Lavender✿ said...

gucy follow awak jugak ^^.