Segmen : WRFW ! (walk,review,follow,win)


                       
                            

                               

Hai hai hai!!Liniey nak join segmen from blog Adibbbb .Thanks to Kertas Warna Merah sebab tag kat liniey..
Nak join!!?Klik je banner kat atas tu.. TARIKH TUTUP SEGMEN : 1 MARCH 2012

     
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN ADALAH :

>> buat satu entri bertajuk segmen : WRFW ! (walk,review,follow,win)
>> tepekkan banner yang awesome lagi magnificient di atas dalam entri tersebut. 
>> tinggalkan FULL link entri anda dengan mengomen entri ini. 
>> follow blog Adibb.(ini bukan paksaan. ikut kerelaan hati)
>> akhir sekali, tag dua orang rakan blogger dan pastikan mereka sedar akan pen'tag'an anda terhadap mereka. kalau nak tag lebih pun boleh, adibb lagi suka ..


Blogger yang bertuah ditag adalah :
>> Miss Fiezah
>> Sandra
>> Gadis
>> Nad
>> Umi

                      
Previous
Next Post »

5 reader dah komen

Write reader dah komen
Ohsenyum
AUTHOR
Tuesday, February 28, 2012 delete

semoga berjaya, hehe. salam kenalan...mmm, kalau awak sudi kujungilah saya di blog tak seberapa ini...

http://ohsenyum.blogspot.com/

saya dah follow sini...hehhe

Reply
avatar
adibbbb
AUTHOR
Tuesday, February 28, 2012 delete

hye liniey :)
thanx sbb sudi join ^^
*muahmuah*

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Wednesday, February 29, 2012 delete

@ohsenyum:thanks..will do
@Gadis:thanks
@adibb:welcome..muahh back

Reply
avatar