Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD


                                            

     


Assalamualaikum.

Diri ini mahu menjoinkan diri dalam segmen  Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD. Thanks Umi tag kat liniey..muahh3!!Nak join click jer banner tu.Tak nak cakap panjang meh nak kasitau syarat-syaratnya :


1. Buat entry bertajuk "Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".
2. Letakkan banner di atas dan linkkan terus ke entry ni.
3. Buat entry simple ja.. Tak payah susah-susah.
4. Tag beberapa orang rakan.
5. Tinggalkan komen di entry owner segmen ni.


TARIKH TUTUP > 29/2/2012 pukul 11.59pm

Tag to ---> Farah
           ---> Merah
           ---> Solehah
           ---> Ikaa

                                                                                           
Previous
Next Post »

7 reader dah komen

Write reader dah komen
Mr. Doctor
AUTHOR
Thursday, March 01, 2012 delete

Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

Btw, dah follow sini ^_________^

Reply
avatar
Dak Fisha
AUTHOR
Thursday, March 01, 2012 delete

Follow sini dr segmen yg sama.
jom ke blog fisha
http://coretandakfisha.blogspot.com/

Reply
avatar
HuNNy
AUTHOR
Thursday, March 01, 2012 delete

follow u back, beb

Reply
avatar
Friday, March 02, 2012 delete

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

Reply
avatar
AiSyA LiEzA
AUTHOR
Saturday, March 03, 2012 delete

hai.. singgh sini

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

Reply
avatar
Monday, March 05, 2012 delete

salam kenal dr cik buaya

follow dr segmen yang sama :)

Reply
avatar