Tuesday, 28 February 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD


                                            

     


Assalamualaikum.

Diri ini mahu menjoinkan diri dalam segmen  Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD. Thanks Umi tag kat liniey..muahh3!!Nak join click jer banner tu.Tak nak cakap panjang meh nak kasitau syarat-syaratnya :


1. Buat entry bertajuk "Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".
2. Letakkan banner di atas dan linkkan terus ke entry ni.
3. Buat entry simple ja.. Tak payah susah-susah.
4. Tag beberapa orang rakan.
5. Tinggalkan komen di entry owner segmen ni.


TARIKH TUTUP > 29/2/2012 pukul 11.59pm

Tag to ---> Farah
           ---> Merah
           ---> Solehah
           ---> Ikaa

                                                                                           

7 comments:

M@W@R Q@SeH said...

selamat bersegmen ye :)

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

Btw, dah follow sini ^_________^

Dak Fisha said...

Follow sini dr segmen yg sama.
jom ke blog fisha
http://coretandakfisha.blogspot.com/

HuNNy said...

follow u back, beb

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

AiSyA LiEzA said...

hai.. singgh sini

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

Azura @ cik buaya said...

salam kenal dr cik buaya

follow dr segmen yang sama :)