Rakan Blogger Yang Awesome!

Hello!!

Liniey mahu promote rakan blogger yang Liniey baru kenal*ekceli xde la nak promote sangat sebab blog mereka ni pun dah hot kott ..Walaupun tak pernah bersua muka tapi diorang ni awesome and pemurah gitu..erkk!!Err,kenapa liniey cakap camtu yerr?hmm..sebab liniey ada bertanya la hal-hal yang berkaitan blog dan cara dan cantikkan blog apa..ada yang liniey tak paham liniey tanya la..kalau diorang tau diorang akan rela hati menjawabnya :)!Ok tak nak cakap panjang,meh nak introduce blogger yang liniey cakap tu..

1.Nad
Kalau anda ada nampak iklan churp2 yang bergerak kat sidebar tu nad la yang kasi ajar!

2.Syada 
Syada tolong buatkan header untuk liniey tapi entah kenapa gambarnya tak lebar..liniey pun bukannya tau nak centerkan header ke apa..Jadi gambar ni tak sesuai la diletakkan sebagai header..Maybe salah gambar tu*eh,salahkan gambar pulak yerr.. Yang Syada buat sebenarnya dah cantik ok!

3.Umi
Nampak tak mp3 player kat sidebar?..umi yang bagi tutorialnya..Psstt!Best tak lagu Random Awesome tu??

4.Sandra
Kalau anda tengok background kat blog liniey sekarang ni liniey mintak tolong sandra ajar..
Masa liniey tengah blogwalking kat blog sandra liniey ada nampak tab FREEBIES so liniey click la kat situ.Sandra ada kasi link background blog..n liniey try la buat tapi apa yang jadiiiii??Err,blog liniey entah ape entah masa itu..nasib baik la liniey download full template..hmm..so liniey mintak tolong dengan sandra laaaa suruh kasi ajar bagaimana caranya..hehe

5.Lyssa Faizureen


Header tu liniey tu ambik dari blog lysaa..Tak curi tau..Memang lyssa bagi..hikhik.Kalau anda nak jugak pun boleh tapi kasi tau la kat lyssa la yerr..at least lyssa tau..Click sini > Simple Header

Kepada nama-nama liniey sebut tu thanks sangat2 n liniey appreciate!!..And thanks jugak kepada nama-nama yang liniey tak sebut tu yang tolong liniey mungkin tak bermakna liniey tak appreciate ok!!

THANKS ALL!!
Previous
Next Post »

9 reader dah komen

Write reader dah komen
Liniey Nor
AUTHOR
Monday, February 27, 2012 delete

merah: terlebih ohsem..haha ;)

Reply
avatar
MiSz AzUmI
AUTHOR
Monday, February 27, 2012 delete

uhh?my name pon ade gak..heheh..tenkiu 4 mention my name,liniey...muahmuah :P

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Monday, February 27, 2012 delete

umi:hehe..muahh jugak!!

Reply
avatar
Ley Rashid
AUTHOR
Monday, February 27, 2012 delete

saya pun banyak lagi nak belajar...tgk kekawan punya blog cantik-cantik semua.

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Monday, February 27, 2012 delete

Ley:yerr,sama-sama la kita belajar mencantikkan blog :))..Kalau tak tau boleh je tanya orang yg arif bab ni..

Reply
avatar
aku.syada
AUTHOR
Monday, February 27, 2012 delete

Wee, thnkss tag nme syada ea^^
okeoke xpe gmbar tuu kecil, n now syada dh tawu cmne nk centre kan itu header ^^

Reply
avatar
Sandra
AUTHOR
Tuesday, February 28, 2012 delete

hehe.. waa.. ada nama sandra..kekeke

Reply
avatar
Liniey Nor
AUTHOR
Wednesday, February 29, 2012 delete

@aku.syada:wc..dh tau erkk...huhu
@sandra:hehe

Reply
avatar