Saturday, 25 February 2012

Aku Minat Indie..Dia??

Hai...!

Tiba-tiba teringat kat salah sorang kawan baik Liniey..Nama dia Fara..Hmm,rindunya kat Fara dan yang lain,Nyda,Tyhah,Fyra dan Norliey..Harapnya korang ingat kat aku lagi eh!!

Sebenarnya Liniey nak citer pasal Fara..Dia ni minta sangat dengan band K-Pop..Sampaikan Liniey yang tak minat langsung K-Pop pun terus minat walaupun sikit-sikit..Orang kata berjangkit jugak la kan!Liniey sebenarnya hanya layan cerita Korea je..Kalau lagu tu tak la..(Kalau lagu daripada kumpulan indie Liniey layan la).Tapi tu dulu..Sekarang boleh la jugak layan lagu-lagu Korea..Lagu korea yang paling Liniey suka adalah lagu Hot Issue by 4 Minute,
Nobody by Wonder Girls,Mr Simple dan Sorry-Sorry by Super Junior dan yang paling Liniey suka adalah lagu Hoot daripada Girls Generation.

4 Minute
Wonder Girls
Super Junior
Girls Generation

Ok ok!Ni bukan nak citer pasal Liniey sebenarnya kan!?Kan nak citer pasal kawan Liniey si Fara kan!!? Hehehe...Fara ni sangat obses dengan band Korea tau..(cerita korea pun dia obses)


Yang bertudung hitam tu la Fara..Dan yang disebelahnya??Cer teka..Hikhikhik..Persamaan kami berdua ialah GILA MUZIK..walaupun muzik yang berlainan ok!!Fara minat muzik k-pop dan Liniey minat muzik indie..

Antara band Korea yang Fara minat:
1.Tvxq

 2.Girls Generation
3.Super Junior
4.Shinee

5.Beast


p/s:U all minat kumpulan apa erkk??

3 comments:

KertasWarnaMerah said...

sy minat band jepun!!! huhu

Liniey Nor said...

band jepun erkk??:)

Eday MiHo~♥ ❤ said...

LeesSang Jjang! :) yg len pon minat gak haha