Virtual Keyboard

Hello!

     Tadi semasa Liniey tengah melayari internet tiba-tiba Liniey terfikir nak main piano secara virtual (maya)..So Liniey pun google la..And Liniey jumpa ini > http://www.play-piano.org/play_online_piano_piano.html ..Yang ni pun best jugak!> http://www.bgfl.org/bgfl/custom/resources_ftp/client_ftp/ks2/music/piano/ ..Bukan setakat piano jer anda boleh main bahkan flute,guitar,double bass dan banyak lagi alat muzik yang boleh anda boleh main secara virtual ni....Check it out yang ini juga..Kalau nak tahu apa lagi alat muzik selain yang Liniey sebutkan tu anda bolehlah klik link yang Liniey bagi tu..Bolehlah layan kalau setakat nak just for fun or hilangkan tension ke apa...Check it out yang ini juga > http://www.kongregate.com/games/warlockninja/virtual-guitar >http://www.musicnet.com.au/fun/guitar.asp


P/s:Nak chord lagu-lagu tapi tak tahu nak cari kat mana?
      Klik> http://guitarchordzek.blogspot.com/
Previous
Next Post »