Thursday, 19 January 2012

Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing





Blog ni sangat best dan patut dilawati kerana blog ni bukan sekadar personal blog..Blog ni juga sebagai blog hiburan kerana saya juga akan tulis mengenai dunia hiburan.Selain tu,saya juga akan kongsi cerita-cerita yang diperolehi daripada internet or daripada rakan facebook or twitter yang boleh dijadikan iktibar.Actually blog saya ni masih belum banyak entry sebab saya baru create jerr..Tak sampai sebulan pun..


Anyway,saya ada 3 soalan untuk Elia..

1.Bilakah Elia mula menulis blog?
2.Adakah Elia terlibat dalam bidang peragaan?
3.Makanan kegemaran Elia?

Thanks. 

Kepada pembaca blog Liniey,meh join sekali contest ''Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing'' ni..Kalau anda nak tahu apa syarat dan  hadiahnya..Jom check out sendiri blog Elia ni > http://jejariruncing.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-bersama.html

19 comments:

Elia Si Jejariruncing said...

thanks sudi join segmen ni

ok soalan pertama, saya mula blogging dari bulan March 2009

2, adalah sikit2..part time je

3, hmm.. nasi putih paprik ayam ;)

LZ Qimayra said...

datang dari segmen yang sama, dah follow blog awk :)

meh laa dtg jenguk kite pulaa, follow la skali kalau sudi yer ^^

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

thx.

Liniey said...

Wahh!Thanks yer Qimayra follow blog sy..done follow blog awk..:))

BEIHA MAT said...

HAI :)
biha datangg blog awak :)
blog yg cantik!
SELAMAT BERBLOGGING :)
http://beihamat.blogspot.com/2012/01/jenjalan-bersama-jejariruncing.html

Wana Owen said...

done following yours!=)btw,nice blog!

Munirah Rafiuddin said...

Nice blog.. Sudilah singgah di blog kami.. Kini kami lancarkan promosi Y.E.S dgn hrga yg HEBAT!!!
be our follower tooo....
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Nana afLs said...

singgahh sini dri segmen yg sama.. hepi blogging fren! ^___^


http://mizznana11.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Liniey said...

Hai Biha..Sy pun dah jenguk blog awk..cantik gitu..sejuk mata memandang..hehe..i follow blog u ok!Thanks erk sudi jenguk blog kita..!

Liniey said...

Thanks Wana..Done following blog u..:))

Liniey said...

Thanks:))..done following blog u..

Liniey said...

Thanks Nana..Dah jenguk blog awk..cantik ok!Teruskan semangat blogging ok!Btw,done following blog u:))

Nurhazirah Mahzan said...

nice blog , nice entry , keep it up :) sama-sama lah kita baru dalam dunia blogging ni :)

Liniey said...

Thanks:))..Teruskan bersemangat dalam dunia blogging ok!

cik dila.. said...

hai,..salam perkenalan..dila singgah dari segmen yg same..keep blogging ye ! :P

http://dieylashaza.blogspot.com/2012/01/segmen-jenjalan-bersama-jejariruncing.html

Liniey said...

Thanks Dila:))

QieyLa EisaBeLLa said...

singgah disini...wahh...cintik nye blog...kelopak bunga gugur gitu...!!suke lah...!!done follow =3 jenguk sini pula..

http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Liniey said...

hehe..tq Qieyla..kita pun dh follow awk!

shima said...

salam..hye..sy suke tgok blog awk yg chumel ni..hehehe..sy ni baru lg dlm dunia blogger ni..klu awk ad mase bleh la ajar sy mcm mne nk cantik kn blog sy tuh..hehehe..

shima-cintaanugerah.blogspot.com

Liniey said...

Thanks Shima..Hmm,Shima apsal sy click link blog yg awk bg tu ''cik internet'' cakap blogger not found?