Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing





Blog ni sangat best dan patut dilawati kerana blog ni bukan sekadar personal blog..Blog ni juga sebagai blog hiburan kerana saya juga akan tulis mengenai dunia hiburan.Selain tu,saya juga akan kongsi cerita-cerita yang diperolehi daripada internet or daripada rakan facebook or twitter yang boleh dijadikan iktibar.Actually blog saya ni masih belum banyak entry sebab saya baru create jerr..Tak sampai sebulan pun..


Anyway,saya ada 3 soalan untuk Elia..

1.Bilakah Elia mula menulis blog?
2.Adakah Elia terlibat dalam bidang peragaan?
3.Makanan kegemaran Elia?

Thanks. 

Kepada pembaca blog Liniey,meh join sekali contest ''Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing'' ni..Kalau anda nak tahu apa syarat dan  hadiahnya..Jom check out sendiri blog Elia ni > http://jejariruncing.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-bersama.html
Previous
Next Post »

19 reader dah komen

Write reader dah komen
Thursday, January 19, 2012 delete

thanks sudi join segmen ni

ok soalan pertama, saya mula blogging dari bulan March 2009

2, adalah sikit2..part time je

3, hmm.. nasi putih paprik ayam ;)

Reply
avatar
LZ Qimayra
AUTHOR
Friday, January 20, 2012 delete

datang dari segmen yang sama, dah follow blog awk :)

meh laa dtg jenguk kite pulaa, follow la skali kalau sudi yer ^^

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

thx.

Reply
avatar
Liniey
AUTHOR
Friday, January 20, 2012 delete

Wahh!Thanks yer Qimayra follow blog sy..done follow blog awk..:))

Reply
avatar
BEIHA MAT
AUTHOR
Friday, January 20, 2012 delete

HAI :)
biha datangg blog awak :)
blog yg cantik!
SELAMAT BERBLOGGING :)
http://beihamat.blogspot.com/2012/01/jenjalan-bersama-jejariruncing.html

Reply
avatar
Wana Owen
AUTHOR
Friday, January 20, 2012 delete

done following yours!=)btw,nice blog!

Reply
avatar
Friday, January 20, 2012 delete

Nice blog.. Sudilah singgah di blog kami.. Kini kami lancarkan promosi Y.E.S dgn hrga yg HEBAT!!!
be our follower tooo....
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Reply
avatar
Nana afLs
AUTHOR
Friday, January 20, 2012 delete

singgahh sini dri segmen yg sama.. hepi blogging fren! ^___^


http://mizznana11.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Reply
avatar
Liniey
AUTHOR
Friday, January 20, 2012 delete

Hai Biha..Sy pun dah jenguk blog awk..cantik gitu..sejuk mata memandang..hehe..i follow blog u ok!Thanks erk sudi jenguk blog kita..!

Reply
avatar
Liniey
AUTHOR
Friday, January 20, 2012 delete

Thanks Wana..Done following blog u..:))

Reply
avatar
Liniey
AUTHOR
Friday, January 20, 2012 delete

Thanks:))..done following blog u..

Reply
avatar
Liniey
AUTHOR
Friday, January 20, 2012 delete

Thanks Nana..Dah jenguk blog awk..cantik ok!Teruskan semangat blogging ok!Btw,done following blog u:))

Reply
avatar
Friday, January 20, 2012 delete

nice blog , nice entry , keep it up :) sama-sama lah kita baru dalam dunia blogging ni :)

Reply
avatar
Liniey
AUTHOR
Saturday, January 21, 2012 delete

Thanks:))..Teruskan bersemangat dalam dunia blogging ok!

Reply
avatar
cik dila..
AUTHOR
Saturday, January 21, 2012 delete

hai,..salam perkenalan..dila singgah dari segmen yg same..keep blogging ye ! :P

http://dieylashaza.blogspot.com/2012/01/segmen-jenjalan-bersama-jejariruncing.html

Reply
avatar
Tuesday, January 24, 2012 delete

singgah disini...wahh...cintik nye blog...kelopak bunga gugur gitu...!!suke lah...!!done follow =3 jenguk sini pula..

http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Reply
avatar
Liniey
AUTHOR
Wednesday, January 25, 2012 delete

hehe..tq Qieyla..kita pun dh follow awk!

Reply
avatar
shima
AUTHOR
Wednesday, January 25, 2012 delete

salam..hye..sy suke tgok blog awk yg chumel ni..hehehe..sy ni baru lg dlm dunia blogger ni..klu awk ad mase bleh la ajar sy mcm mne nk cantik kn blog sy tuh..hehehe..

shima-cintaanugerah.blogspot.com

Reply
avatar
Liniey
AUTHOR
Friday, January 27, 2012 delete

Thanks Shima..Hmm,Shima apsal sy click link blog yg awk bg tu ''cik internet'' cakap blogger not found?

Reply
avatar