Asmidar..Langit Biru,Biar Sampai Ke Bintang

Anda suka tak lagu Biar Sampai Ke Bintang yang dinyanyikan oleh Asmidar ni...??Liniey sebenarnya sangat sukakan lagu ni..Sejak Asmidar nyanyi masa final Vokal Bukan Sekadar Rupa lagi dah terus terpaut dengan lagu ni tau..Asmidar pun menghayati lagu ini dengan baik sekali...Dan memang layak diangkat sebagai juara.Liniey pun ada share lirik lagu ni kat bawah tu.



Asmidar & Mafa


BIAR SAMPAI KE BINTANG-ASMIDAR

Biar mimpi mimpi kita
Jejak sampai ke bintang
Walau harus menggapai awan
Menongkah arus ini

Aku tak berundur dengan mudah
Tapi mimpi ini harus aku...

Tiada gunung yang terlalu tinggi
Tiada laut yang terlalu luas
Untuk mereka memisahkan kita
Dari mimpi-mimpi kita ini

Jangan resah ini takdir
Tuhan mendengarnya
Untuk mebawa mimpi-mimpi kita..

Biar mimpi sampai ke bintang
Kerna kita semua tahu
Kerana ini impian
Setiap satu dari kita

Tiada gunung yang terlalu tinggi
Tiada laut yang terlalu luas
Untuk mereka memisahkan kita
Dari mimpi-mimpi kita ini

Jangan resah ini takdir
Tuhan mendengarnya
Untuk mebawa mimpi-mimpi kita
Menuju ke bintang


Jom layan Asmidar nyanyi lagu ni masa konsert akhir VBSR.




Kalau nak tahu sebelum lagu Biar Sampai Ke Bintang Asmidar dah ada single berjudul Langit Biru. Kalau tak silap sebelum dia masuk VBSR lagi lagu tu dah ada.Siap dah dimainkan di radio lagi.Lagu tu pun best.
Nah liriknya..


LANGIT BIRU

Ku lihat kau dari jauh termenung
Ku cuba hampirimu
Yang sedang kebingungan

Apa yang mengganggu fikiran
Soal tiada noktah jawapan
Hulurkan tangan

Ikuti langkahku menari
Hilangkanlah resah, dihati
Bangun dan teruslah bernyanyi
Bangkitlah sedar dari mimpi

Lantas jauh kau ku bawa
Lenyap dari rasa kecewa
Ku lihat kau tersenyum
Sedar jelasnya manusia
Hidup ada naik dan turun
Tapi kau harus terus bangun

Ikuti langkahku menari
Disinilah waktu terhenti
Yang berlalu biarkan pergi
Kini kau tak sendiri lagi

Ku dan dirimu (kau dan aku)
Ke langit biru (bersamamu)
Kan bersama...
Oh berdua ke akhirnya

Ikuti langkahku, menari
Waktu kan berlalu dan pergi
Tapi kini kau tak sendiri lagi

Ku dan dirimu (kau dan aku)
Ke langit biru (bersamamu)
Ku lari menuju (kau dan aku)
Di langit yang satu (bersamamu)

Ku dan dirimu (kau dan aku)
Ke langit biru (kau dan aku)
Ku dan dirimu..
Ke langit biru....

Nah,ini dia videonya..




 Apa-apa pun,harap anda enjoy dengan lagu-lagu daripada Asmidar ok!
Previous
Next Post »